Tiedosta nautinto -blogi

Elämysmatkoja Tillintallinlandiaan

kirjoittajalta Susanna | 26/04/2020

Se on reissukielto päällä ja sehän kiukuttaa. Pään nollaukseen moni meistä kaipaa pakoa arjen todellisuudesta ja sen vastuista. Me kaipaamme vapautta, tekemättömyyttä ja vallattomuutta. Tämä poikkeusaika tuntuu vieneen sen kaiken lystin elämästä määräämättömäksi ajaksi. Näiden reissujen sijaan tarjoilenkin teille nyt ennätysedullisia elämysmatkoja Tillintallinmaahaan. Jonnekin hyvin erilaiseen todellisuuteen, missä mikä tahansa on mahdollista, jos vain vähän näkee vaivaa reissun valmistelussa.

Hyvää matkaa, ihminen, ja nauti sielusi kyllyydestä!

Erikoistarjous juuri sinulle

Tillintallinmaa on siitä ihmeellinen paikka, että parhaimmillaan se tarjoilee ainutkertaisia elämyksiä juuri sinulle ja seksikumppanillesi. Kenenkään muun matka ei tule olemaan samanlainen, eikä todellakaan tarvitse ollakaan. Näistä reissuista, kun tekee ainutkertaisia matkoja juuri teidän tarpeet, mielihalut ja halut. Elämys ei ole elämys, jos se ei tunnu syvällä ytimiäsi myöten, siellä sielun syövereissä, missä nautinnon keskus pitää reissupäiväkirjaa, jollaista ei ole ennen nähty. Näistä matkoista ei tarvitse teettää valokuvakirjaa eikä raportoida tunnin välein kokemuksia sosiaaliseen mediaan, ja sekin vapauttaa keskittymään nauttimiseen.

elämysmatka juliste

Reissu on lähes ilmainen. Jos jotain matkaeväitä kaipaatte, niin hyvä on shoppailla sellaisia ajoissa. Nettikaupoissa on näiden reissueväiden ostoon hyllyt täynnä kaikkea eksoottista, ja toimitukset ovat usein varsin nopeita. Mutta kekseliäisyydellä ja lähikaupan antimillakin saa varsin oivallinen matkan aikaan. Parasta voi myös olla sellainen omatoimimatka, kun kaikki kiva kehitellään lennossa nautinnon aikana.

Ja nämä ovat ehdottomasti niitä A-luokan matkoja, joissa aikuiset ovat lomalla keskenään. Oikeastaan Tillintallinlandia on kaiken kaikkiaan vain aikuisten ihmemaa, jonka anteihin pääsee käsiksi vasta sitten, kun ikää riittää ja hyvä niin. Suhdematka on kultaakin kalliimpaa näinä aikoina ja kyllä Tillintallinlandiaan saa myös mää-matkoja. Mutta mää-matkoihin soveltuvat samat edut ja ehdot, joten noudata huolellisesti matkanjärjestäjän ohjeita. Ai niin, mutta sehän oletkin sinä itse.

matkalippu nautintoon

Pakkaaminen

Ah, se näissä elämysmatkoissa on niiiiin järjettömän ihanaa, että pakkaamiseen ei tarvitse käyttää aikaa. Matkalle pääsee oikeastaan vailla rihman kiertämää, mutta jos vähän enemmän panostat, niin sopivaa vaatetusta on kaikki pitsinen, paljastava ja pintaa nuoleva. Tillintallinmaassa ei tarvitse miettiä sovinnaisuussäädöksiä, mitään kohtaa vartalosta ei ole pakko peittää ja koko reissun voi tehdä vaikka bikinit päällä. Mutta pyyhe kannattaa ottaa mukaan, sillä jos oikein innostutte ja antaudutte, niin hetkittäiset suihkutkaan eivät ole harvinaisia. Ne eivät ole missään määrin reissuja pilaavia, vaan näillä matkoilla sadepäivä on aina erityinen kokemus.

Aurinkorasvan sijaan ota matkalle mukaan liukkareita ja öljyjä, niidenkin kanssa toki voi hifistellä vapaasti. Suojakertoimista ei tarvitse välittää, mutta silikonileluille ja kumien kanssa vain vesipohjaisia aineksia. Yksi matkatunnelmaan sopiva, jo tuoksultaankin, on kookosöljy. Se on luonnonmukainen nautintoaine, jota saa lähes joka kaupasta, mutta lateksipohjaisen kumin kanssa se ei toimi. Muita rajoitteita ei ole. Mitä olisi matka ilman ainaista rasvausta? Ja tälläkin reissulla tuo levittely on aina ihanampaa kumppanin vartalolla. Palamisen vaaraa ei ole, joten öljytä voi vain niitä paikkoja, mitkä liukastetta kaipaa. Korvannipukat ja nenän saa halutessaan jättää rasvaamatta.

Ja toki, jos suunnittelee aktiivilomaa, niin leluarsenaalia voi ottaa mukaan mielin määrin. Helpoimmillaan toki aktiivilomaankin riittää kumppanin aktiiviset sormet, kieli ja mitä muita osia nyt kukakin aktiviteeteissä itsestään tahtoo hyödyntää.

Matkan tärkeimmät tarvikkeet ovat avoimuus ja heittäytyminen. Avoimuus siitä, mitä matkalta odottaa, mitä haluaa ja tarvitsee. Toki aina mennään yhteisillä nautinnoilla, kun kerta yhdessä reissataankin. Itsekäs on se, joka suunnittelee ja toteuttaa matkan kysymättä yhtään toiselta, että mitä sinä reissultasi kaipaat. Ja ”ihan sama” –on ehdottomasti kielletty vastaus Tillinatallinlandiassa. Kenenkään oleminen siellä ei ole ihan sama, vaan omien mieltymyksien arvostus on reissun onnistumisen kannalta ensisijaista.

Aktiiviloma vai lepohetkiä?

Tillintallinlandia tarjoaa jokaiselle jotakin: on loputtomasti aktiviteettiä niistä vesileikeistä aina erilaisiin kokeileviin ja loputtoman uskaliaisiin extreme kokemuksiin saakka. Extremestä nauttiva muistaa turvaohjeet ja –sanat, mutta muuten voi revitellä juuri niin suuressa dopamiinipössössä kuin kuunaan haluaa. Kuten sukelluksessa ja kiipeilyssäkin, tälläkin matkalla kannattaa ensin käydä tarvittavat keskustelut yhdessä, sillä tässäkään tandemlajissa ei sääntöjen kanssa sooloilu tuota hyvää lopputulosta. Jos extremelajeihin kuuluu sidontaa, läimimistä ja muuta fyysistä, vaikka kipua tuottavaa nautintoa, niin jokaisen rajat ovat erityisen tärkeät ja niitä tulee kunnioittaa. Turvallisuus ja luottamus ovat paras pohja kaikkeen, mutta extremelajeissa ne korostuvat entisestään.

Aktiiviloma ja lepohetket kannattaa usein yhdistää. Aktiivisen toiminnan jälkeen on ihanaa kertailla kokemuksia ja tuntemuksia toisen kainalossa. Yhteisestä matkasta saa irti järjettömästi enemmän, kun siitä puhutaan ääneen, jaetaan kokemuksia ja muistellaan, vaikka saman tien elämyksien äärellä. Tillintallinlandiassa keskustelut ovat ehdotonta laatuaikaa. Tuota laatuaikaa kannattaa harjoituttaa mahdollisimman paljon, etenkin tunnelmien, omien fyysisten ja henkisten kokemuksien ja kannustuksen merkeissä. Näillä lomilla kumppanin kehuminen on reissun ihaninta ja tärkeintä antia.

Mutta toki kannattaa myös keskittyä rauhaan, iholla seikkailuun ja viipyilyyn. Thaihieronnat ja hamamit ovat nyt omissa käsissä, ja niitä kaikkia on suotavaa kokeilla monella tapaa. Kuuluisa ”happy end” on lähempänä kuin luuletkaan, kun antaudut kiireettömästi kumppanisi iholle etsimään vastauksia kumpujen, solien ja kuoppien aarteista. Keinahteleva ja rauhallinen helliminen voi olla juuri sitä, mitä levolta kaipaatkin, ja sellaiseen on lupa käyttää määrättömästi aikaa Tillintallinlandiassa. Siellä ei ole kiire, ei pakollisuuksia eikä velvoitteita.

bdsm turvasana

 

Maisemana merenranta, sademetsä tai vasta löydetty kylä Afrikassa?

Tillintallinlandia on jokaiselle juuri niissä maisemissa mihin kukakin tahtoo matkustaa. Maiseman saa valita musiikin suoratoistopalvelusta, ja valikoimaa riittää. Millaista on nauttiminen sademetsässä kolibrien huudellessa taustalla, tai välillä kuunnellen sateen rummutusta bungalowin katolla? Miltä kuulostavat meren aallot pyyhkien läheistä rantahietikkoa? Miltä kuulostaa viidakkorumpu, joka rytmittää eksoottista tanssia? Entä millaista musiikkia soi siellä lempeässä ja lämpimässä reissuyössä palmujen suhistessa hiljaa, kun painaudut puolisosi syliin? Valinta on sinun.

Rakkaani, mihin tänään mentäisiin?

Ihmisen mieli on ihmeellinen paikka, ja Tillintallinlandiassa sille annetaan täydet valtuudet toteuttaa millaista paratiisimatkaa ikinä kaipaatkaan. Reissukumppanin kanssa keskustelu avaa teille portteja tuonne paratiisiin, ja niistä porteista kuljettuasi, voit olla matkalla missä ja koska ikinä tahdotkaan.

Tärkeintä on aika kaksin

Kun siinä matkalla on kaksi seikkailijaa, niin kumpikin on matkanjärjestäjä, vastuullinen toimija ja turisti, vuorotellen ja rooleja vaihdellen. On tärkeää saada päättää, toivoa ja toteuttaa. On tärkeää saada olla, nauttia ja ottaa vastaan. Ja kumpaisellekin reissussa olevalle on tarjottava tilaisuus näistä nauttimiseen. Tillintallinlandiassa reissuilot eivät ole vain toisen vastuulla, vaan aloitteellisuus on yhteisvastuullista, ja se tekee usein reissusta onnistuneen.

Tillintallinlandiassa ei ole pakollisia matkanähtävyyksiä, vaikka mieletön sellainen kumppanin vartalo aina onkin. Ja toki se oma myös. Täysin pimeässä ei välttämättä kannata hortoilla, koska visuaalisuus ja upeat maisemat toisen keholla ovat äärettömän kaunista katseltavaa. Toki säkkipimeässä tuntoaisti saa ihmeellisen vallan, mutta ainoana vaihtoehtona se jättää reissuista paljon elämyksiä kokematta. Yhteiseen käyttöön voi ottaa ihania matkakuviakin ja videoita, kunhan luottamus on kohdillaan.

Niin kuin kaikilla parisuhdematkoilla, aika kaksin on oleellisinta. Keskity hengittämään yhteistä ilmaa, ota käyttöön jokainen aistisi, millä voit toista kokea. Usein ihmeellisintä matkasta tekee se, että kaikki aistinne saavat tarpeitaan täytetyksi. Unohtakaa pakolliset kaavat ja menetelmät, yhteinen nautinto on Tillintallinlandiassa ainoa mikä on pakollista. Ja se, jos mikä vapauttaa seikkailujen äärelle. 

Tillintallinlandia on juuri sinun nautintoasi varten.

Reissupössöllä jaksaa taas

Käynti Tillintallinlandiassa auttaa aina, reissupössöllä jaksaa pitkään, ja kun aivot on totaalisesti resetoitu, ei juuri poikkeusaikakaan tunnu missään. Tillintallinlandia on huikeaa meditaatiota, mindfullnesia parhaimmillaan ja seikkailuista suloisimpia. Se on sinun ja teidän näköistä, joskus pikareissua ja toivottavasti usein pidempää matkaa nautinnon aalloille. Se on elämyksiä ja nautintoja tulvillaan, jos niitä matkallenne tahdotte lisätä. Tämä reissu on omatoimimatka, jossa jokainen uusi elämys on teidän käsissänne, antaen mahdollisuuden lähes mihin tahansa. Oletko ajatellut, että sinulla on matkalippu tähän kaikkeen ja sen voi käyttää moneen kertaan myös näin poikkeusaikana?

nautinnon jälkeen

Millainen matkalippu sinulla on? Mihin kaikkeen se oikeuttaa Tillintallinlandiassa? Ja uskotko, että juuri nämä matkat tuonne ihmeelliseen toiseen todellisuuteen voivat pelastaa juuri tänä aikana, kun meidät on käytännössä suljettu kotiimme? Tuota matkaa ei meitä estä toteuttamasta kukaan muu kuin oma mielemme, ja se kannattaa puhua ympäri.

Stay home, stay safe, have fun and enjoy,

Rouva Syld
Erityistason seksuaaliterapeutti (NACS) ja parisuhdeterapeutti
Tiedosta nautinto -valmentaja

Joko olet tutustunut ihaniin seksuaalista avoimuutta ja parisuhdenautintoa tuottaviin Seksipuhe-, Elämysseksi-, parisuhdepuhe– ja totta vai tarua -kortteihimme? Pääset tilaamaan ne verkkokaupastamme.

Joko olet kuunnellut Tiedosta nautinto -podcastia Spotifyista, jossa puhun asiantuntijoiden ja mieheni Herra Syldin kanssa seksuaalisesta ja suhdenautinnosta?

 

Tillintallinlandissa karkkikauppa on aina auki ja siitä kaupasta voit lukea lisää tästä.

Tillintallinlandissa ainoa saatavilla oleva päihde on seksipössä ja siitäkin kerron sinulle lisää täällä.

Rouva Syld

Erityistason seksuaaliterapeutti (NACS) ja parisuhdeterapeutti

Tiedosta nautinto -valmentaja

Yritys- ja yhteisökouluttaja

Mentaalivalmentaja (PTCA)

Rentoutusvalmentaja

Positive Psychology Practitioner™

Terapeuttisen sidonnan -ohjaaja

Seksuaaliterapia ja parisuhdeterapia

Tule keskustelemaan seksuaalisuudesta, seksistä tai suhteestasi. Löydetään yhdessä keinoja tehdä siitä enemmän juuri sinun tai yhdessä teidän näköistä. Tapaamiset ympäri Suomea etänä Doxy.me -ohjelman kautta tai terapiatilassani Lahdessa. Seksuaaliterapiasta voit lukea lisää täältä ja parisuhdeterapiasta täältä. Varaa aikasi Book Salonista tai susanna@rouvasyld.fi.

Koulutukset yrityksille ja yhteisöille

Varaa huikea Nautinnosta resilienssiä ja stressin hallintaa -luento tai workshop.

Tutustu koulutuksiin
Verkkokauppa:

Ihanat korttimme suhteesi nautinnoksi, kuten Seksipuhe- ja Elämysseksikortit!

Terapiakortit seksuaalineuvojille ja -terapeuteille.

Ajankohtaiset webinaarit.

Terapeuttisen sidonnan -workshopit.

Verkkovalmennukset

Tule verkkokauppaan!
Tiedosta nautinto -kirje:

Ajatuksia nautinnosta elämään, suhteisiin ja seksuaalisuuteen.

Tilaa uutiskirje
Tule seuraamaan somessa:
Rouva SyldRouva SyldRouva Syld
Tiedosta nautinto -blogit:
Kaikki blogit
Sivuston toteuttaaSanavarma