Tiedosta nautinto -blogi

Isä, saathan nautintoa?

kirjoittajalta Susanna | 10/11/2019

Töitä.
Työhaalari tai puku päällä. Samat paineet suoriutumisesta tavoitteiden mukaan. Painetta, jaksamista ja onnistumista. Asioihin tarttumista, vastuuta ja velvollisuuksia päivästä toiseen. Koska on elätettävä itsensä ja perhe. Huolehdittava menestyksestä päivä kerrallaan. Tarjoiltava itselleenkin saavutuksia ja ylityksiä, joista olla helvetin ylpeä. Joskus jonkun taputusta olalle, silleen miehisen kannustavalla tap tap –tavalla, ja sitten eteenpäin. Kuka siihen menestykseen jää makaamaan, kun suunta on eteenpäin. Vieressä heikot kaatuvat työn alle tai epäonnistuvat, mutta vahvat jatkaa taivaltaan.

Nollaus.
”Anna mä sidon sut tähän kiinni. Peitän sun silmät. Olet vaan ja otat vastaan. Sä olet mun leikkikalu, haluni orja ja kaikki tämä nautinto on vain sulle. Pitkään, hitaasti ja härnäten vien sut jonnekin, mistä et vielä tiedä mitään. Keskity vain siihen miltä susta tuntuu, ilman paineita saavuttaa mitään tai olla enempää, kuin se mitä vartalosi ikinä tuottaakaan. Antaudu ja ota vastaan.”


Kotitöitä.
Verkkarit päällä. Paineet muistaa edes ajoittain itsenäisesti se tiskikoneen täyttö. Vaikka väärinkin, mutta silti. Ja ne keittiötasot. Ne kun jää aina ihan luokattomaan kuntoon ja kuka hitto niitä tiskejä siinä aamulla katselee? Niin, ei kukaan. Sitten olisi ne puuttuvat listanpätkät edelleen, olleet vuodesta 2015. Niihinhän on valmiina ne materiaalit jo. Ja ne talvirenkaat, koska aamuisin on jo liukasta. Varmasti on myös ainakin sen yhden makuuhuoneen uudelleen tapetointi, koska on me sitä jo katseltu liian pitkään. Väri on väärä, ymmärräthän. Joskus kuuluu väkisin hampaiden välistä tiristetty kiitos, kun on muistanut tuoda kaupasta ainakin kaksi niistä kolmesta, mitä lähti hakemaan.

Nollaus.
”Ostin tän hepeneen vaan sua varten. Koska tykkäät niin katsella mua. Tein sulle lempipastaa, siinä on tuplamäärä pekonia… Tää viini on sitä, mistä viimeksi nautit kovin. Mene sohvalle, anna mun helliä sun hartioita. Anna mun suudella sun kaulaa, niin kauan, että sä innostut. Anna mä tanssin hitaasti sulle vähän. Anna mä hellin sua, kuin olisit ihmeellisitä, mitä olen koskaan tavannut. Anna mä räjähdän sun syliin.”

Isitöitä.
Iskä pelataanko pleikkaa? Vietkö mut Veetille ja sen jälkeen Mäkkäriin? Kuskaa seitsemänsiin harrastuksiin tällä viikolla. Osallistu, huolla ja kannusta. Ota syliin, helli ja rutista. Sano voimauttavia sanoja. Kasataan tämä legolinna, nyt, iskä pliiiiis. Tuu leikkii tähän petsivideoon mun kanssa. Mulla ei ole mitään tekemistä. Mitä mä voisin piirtää? Ole miehen malli. Liian lepsu säännöissä… ja kaikki kostautuu myöhemmin. Ole ylpeä siitä, mitä lapsesi saa aikaa ja missä hän onnistuu.  Auta läksyissä, niissä ihmeellisissä kemian kaavoissa ja ruotsin kielessä, mikä oli itsellekin hepreaa aikoinaan. Ja on edelleen.

Nollaus.
”Mä varasin meille reissun rakas. Siellä on aikaa vaan olla yhdessä ja hengittää. Olla rauhassa toisen iholla ja kuunnella toisiamme. Kävellä käsi kädessä kaduilla ja puhua siitä, mitä sulle ja mulle oikeasti kuuluu. Ja kertoa ajatuksia meistä ja siitä, miten meillä olisi parempi olla yhdessä. Tahtoisin kohdata ja nähdä sut ihmisenä, kuka sä olet siellä puolison ja isäroolin alla. Just sinä ja just mulle. Kaikkine tuntoinesi ja ajatuksinesi. Oltaisiin vaan me.”

Miestöitä.
On osattava yllättää ja viedä treffeille. Tuoda kukkia sopivissa väreissä, sopivaan aikaan, yllätyksenä ja ainakin merkkipäivinä. On muistettava, ettei keltakultaa ollenkaan, vaan mielellään, jotain mikä sopii vaatteiden väriin. On muistettava huolehtia itsestä, jotta näyttää komealta siinä vierellä. On tuoksuttava hyvältä ja oltava tyylikäs tai edes persoonallinen. On puhuttava helliä sanoja, ne rakkaus ja kaunis -asiat sanottava ääneen tarpeeksi usein. Ei toki niin, että niihin kyllästyy. On hellittävä, hierottava, kuunneltava toiveet ja tarpeet. On annettava tilaa, omaa aikaa, kannustettava reissuun ja omiin rimpsailtoihin. On kestettävä PMS, ostettava tamponeja ja mielellään myös hempeitä alusvaatteita. On oltava luova, kirjoitettava runoja ja mielellään soitettava kitaralla jotain romanttista, mikä vähän itkettää.

Nollaus.
”Nyt on sun vuoro. Istu alas, mä laitoin sulle kahvia kuppiin ja kuuntele. Kirjoitin viisi asiaa siitä, miten ihmeellinen puoliso olet mulle. Tahdoin myös yllättää sut tällä lippaalla, missä on joka viikko joku sun toive ja toteutan niitä. Ja kyllä. Ne toiveet saa liittyä seksiin. Tein myös tilauksen nettikauppaan, setti saapuu pian. Siellä on penisrenkaita, ihanaa lämmittävää öljyä ja sellainen jännä, pehmeä masturbaattori, jota tahdon sulla testata. Miltä kuulostaa, muru?”

Isä, olet oikeutettu hyvään oloon

Olet oikeutettu hellintään, silitykseen ja lempeään suhtautumiseen. Hetkiin ilman vastuuta ja kuormaa. Ymmärrykseen ja syvimpien tuntojen kuunteluun.

Olet oikeutettu äärimmilleen vietyyn nautintoon, mielitekojesi toteutukseen ja seksuaalisuutesi kunnioitukseen. Olet oikeutettu siihenkin, ettei sinun nautinto ole aina vain sinun itsesi vastuulla, vaan myös sen, jonka kanssa seksielämääsi jaat. Olet oikeutettu olemaan niin arvokas, että sinun huomiointisi on arkipäiväisessä elämässäkin erityisen tärkeää ja yllätykset siivittävät elämää edes joskus. Olet oikeutettu olemaan ilman menestyksen tarvetta ja suorituksen pakkoa vain olemalla sinä. Olemalla ainutlaatuinen sinä.

Ja vink, vink isien puolisot, blogin ideoiden kopiointi ja käyttö ilman lupaa on varsin sallittua.

Nautinnollista isänpäivää isäihmiset!

Rouva Syld
Erityistason seksuaaliterapeutti (NACS) ja parisuhdeterapeutti
Tiedosta nautinto -valmentaja

Joko olet tutustunut ihaniin seksuaalista avoimuutta ja parisuhdenautintoa tuottaviin Seksipuhe-, Elämysseksi-, parisuhdepuhe– ja totta vai tarua -kortteihimme? Pääset tilaamaan ne verkkokaupastamme.

Joko olet kuunnellut Tiedosta nautinto -podcastia Spotifyista, jossa puhun asiantuntijoiden ja mieheni Herra Syldin kanssa seksuaalisesta ja suhdenautinnosta?

Tiedosta nautinto -blogit:
Kaikki blogit

 

Rouva Syld

Erityistason seksuaaliterapeutti (NACS) ja parisuhdeterapeutti

Tiedosta nautinto -valmentaja

Yritys- ja yhteisökouluttaja

Mentaalivalmentaja (PTCA)

Rentoutusvalmentaja

Positive Psychology Practitioner™

Terapeuttisen sidonnan -ohjaaja

Seksuaaliterapia ja parisuhdeterapia

Tule keskustelemaan seksuaalisuudesta, seksistä tai suhteestasi. Löydetään yhdessä keinoja tehdä siitä enemmän juuri sinun tai yhdessä teidän näköistä. Tapaamiset ympäri Suomea etänä Doxy.me -ohjelman kautta tai terapiatilassani Lahdessa. Seksuaaliterapiasta voit lukea lisää täältä ja parisuhdeterapiasta täältä. Varaa aikasi Book Salonista tai susanna@rouvasyld.fi.

Koulutukset yrityksille ja yhteisöille

Varaa huikea Nautinnosta resilienssiä ja stressin hallintaa -luento tai workshop.

Tutustu koulutuksiin
Verkkokauppa:

Ihanat korttimme suhteesi nautinnoksi, kuten Seksipuhe- ja Elämysseksikortit!

Terapiakortit seksuaalineuvojille ja -terapeuteille.

Ajankohtaiset webinaarit.

Terapeuttisen sidonnan -workshopit.

Verkkovalmennukset

Tule verkkokauppaan!
Tiedosta nautinto -kirje:

Ajatuksia nautinnosta elämään, suhteisiin ja seksuaalisuuteen.

Tilaa uutiskirje
Tule seuraamaan somessa:
Rouva SyldRouva SyldRouva Syld
Tiedosta nautinto -blogit:
Kaikki blogit
Sivuston toteuttaaSanavarma