Kaupan ehdot

Verkkokaupasta tilaaminen

 

Tuotteet tilataan Rouva Syldin verkkokaupan ostoskorin kautta. Tuotteet voivat olla fyysisiä (kuten korttipakat) tai sähköisiä (kuten verkkokurssit). Sähköisiä tuotteita voimme toimittaa maailmanlaajuisesti, fyysisiä tuotteita toimitamme Suomeen. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää voimassa olevan sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

 

Verkkokaupan tuotteita myy Yhteydessä Oy, y-tunnus 3200437–2. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

 

Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

 

Toimitusehdot

 

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn. Tekemällä tilauksen hyväksyt ilmoittamiesi tietojen käyttämisen. Katso rekisteri- ja tietosuojaseloste tästä.

 

1. Käyttämättömillä tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.

 

2. Pääsääntöisesti lähetämme tilaukset kolmen arkipäivän kuluessa. Huomio lisäksi Postin omat toimitusajat. Ota yhteyttä sähköpostilla parisuhdeseksi@rouvasyld.fi, jos tilauksellasi on erityinen kiire. Pyrimme toiveen mukaan lähettämään tilauksen mahdollisimman pian.

 

3. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä.

 

4. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä verkkokaupan asiakaspalveluun sähköpostitse: parisuhdeseksi@rouvasyld.fi.

 

5. Parisuhdeseksi -kauppa ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Parisuhdeseksi -kaupan vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Parisuhdeseksi -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

 

Toimitustavat ja -kulut

 

POSTI:
– Kirje tai XXS-lähetys: toimituskulumme 5,90 €, kannetaan asiakkaan postilaatikkoon.

 

XXS-lähetys: Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä linkin, jonka kautta voit kätevästi seurata tilauksesi etenemistä.

 

Maksaminen

 

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559–4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

 

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

 

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

 

Maksutavat

 

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

 

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi, mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

 

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

 

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36 erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90 %:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

 

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot:

 

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)

 

Sähköposti: helpdesk@vismapay.com

 

Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8–16)

 

Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta.

 

Palautusoikeus ja tuotevaihdot

 

Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, muuttumaton ja pakkauksen/vyötteiden tulee olla paikoillaan.

 

Sähköisten tuotteiden palautus on mahdollista, mikäli et ole aloittanut verkkokurssia tai kirjautunut palveluun, eli ts. sähköinen tuote on koskematon.

 

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen: parisuhdeseksi@rouvasyld.fi

 

Pyydämme ilmoituksessanne ystävällisesti ilmoittamaan:

 

  • Palautuksen syyn (mikäli vioittunut tai väärä tuote)
  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
  • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (hyvitämme mahdollisen erotuksen).
  • Maksun palautus tapahtuu Visma Payn kautta.
  • Tuotteiden palautuksen postikulut maksaa asiakas.

 

Huomioithan myös, että tilauksen noutamatta jättäminen ei ole yhtä kuin asiakaspalautus, emmekä lähtökohtaisesti hyvitä toimituskuluja noutamatta jätetyistä tilauksista. Matkahuolto säilyttää paketteja 7 vuorokautta, jonka jälkeen paketti palautuu lähettäjälle.

 

Reklamaatiot

 

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen parisuhdeseksi@rouvasyld.fi.

 

Tilauksen peruminen

 

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen parisuhdeseksi@rouvasyld.fi. Ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla, jos toimitusaika poikkeaa normaalista. Myös Parisuhdeseksi -kauppa pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa siinä tapauksessa rahat asiakkaan tilille.

 

Yhteystiedot

 

Rouva Syld
Hollola, Kukkila
puh. 040 531 6306
sähköposti: susanna@rouvasyld.fi / parisuhdeseksi@rouvasyld.fi

Sivuston toteuttaaSanavarma