Kaupan ehdot

Parisuhdeseksi –kaupasta tilaaminen

Tuotteet tilataan Parisuhdeseksi -kaupan ostoskorin kautta. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Viestissä on myös tiedot maksua varten. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää voimassa olevan sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Verkkokaupan tuotteita myy Rouva Syld, y-tunnus 962749-9. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.
Pidätämme oikeuden hintojen ja postituskulujen muutoksiin.

Toimitusehdot

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn. Tekemällä tilauksen hyväksyt ilmoittamiesi tietojen käyttämisen. Katso rekisteri- ja tietosuojaseloste tästä.

1. Käyttämättömillä tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.

2. Pääsääntöisesti lähetämme tilaukset kahden arkipäivän kuluessa. Huomio lisäksi Postin / Matkahuollon omat toimitusajat. Ota yhteyttä sähköpostilla parisuhdeseksi@rouvasyld.fi, jos tilauksellasi on erityinen kiire. Pyrimme toiveen mukaan lähettämään tilauksen mahdollisimman pian.

3. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä.

4. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä verkkokaupan asiakaspalveluun sähköpostitse: parisuhdeseksi@rouvasyld.fi.

5. Parisuhdeseksi -kauppa ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Parisuhdeseksi -kaupan vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Parisuhdeseksi -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.


Toimitustavat ja -kulut

POSTI:
– Kirje tai XXS-lähetys 4,90 €, kannetaan asiakkaan postilaatikkoon.

MATKAHUOLTO:
– Paketti 4,90 €

Nouda pakettisi Matkahuollon lisäksi mistä tahansa Matkahuollon sopimusnoutopisteestä. Tiheä myymäläverkosto ja myymälöiden pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin, kun itselle parhaiten sopii. Kun paketti on noudettavissa määräasemalta, saatte ilmoituksen tekstiviestinä.

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä linkin, jonka kautta voit kätevästi seurata tilauksesi etenemistä.

Maksutavat

Verkkopankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Pankki, Säästöpankki / Aktia, Nooa, Handelsbanken, Ålandsbanken, Tapiola ja S-pankki.

Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, muuttumaton ja vyötteiden tulee olla korteissa paikoillaan.

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen: parisuhdeseksi@rouvasyld.fi

Pyydämme ilmoituksessanne ystävällisesti ilmoittamaan:

  • Palautuksen syyn (mikäli vioittunut tai väärä tuote)
  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
  • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (hyvitämme mahdollisen erotuksen).
  • Maksun palautus tapahtuu Checkoutin extranetin kautta.
  • Tuotteiden palautuksen postikulut maksaa asiakas.

    Huomioithan myös, että tilauksen noutamatta jättäminen ei ole yhtä kuin asiakaspalautus, emmekä lähtökohtaisesti hyvitä toimituskuluja noutamatta jätetyistä tilauksista. Matkahuolto säilyttää paketteja 7 vuorokautta, jonka jälkeen paketti palautuu lähettäjälle.

Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen parisuhdeseksi@rouvasyld.fi.

Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen parisuhdeseksi@rouvasyld.fi. Ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla, jos toimitusaika poikkeaa normaalista. Myös Parisuhdeseksi -kauppa pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa siinä tapauksessa rahat asiakkaan tilille.

Yhteystiedot

Rouva Syld
Hollola, Kukkila
puh. 040 531 6306
sähköposti: susanna@rouvasyld.fi / parisuhdeseksi@rouvasyld.fi