Media

Täällä sivuilla pääset tutustumaan julkaistuihin artikkeleihin, blogi- ja podcast -vierailuihin sekä muihin asiantuntijuuksiin missä olen ollut mukana.

Olen toteuttanut omaa radio-ohjelmaa, kirjoittanut pitkään kolumnia Etelä-Suomen sanomille ja vieraillut useissa tv-ohjelmissa.

Olethan yhteydessä, jos tahdot minun asiantuntijuuttani hyödyntää, tahdot minut mukaan artikkeliisi, ohjelmaan tai haluat minun kirjoittavan jostain teemasta, niin suunnitellaan yhdessä.

Saat minut helpoiten kiinni sähköpostilla: susanna@rouvasyld.fi


Havaintoja parisuhteesta podcast:

Havaintoja parisuhteesta -podcast: Kannattaako seksin takia erota? Seksuaaliterapeutti vastaa ja kertoo myös, millaisesta seksistä useimmat syttyvät

Parisuhteen tärkein asia on vapaus ja jokaisella on vapaus sanoa “ei” – myös omalle kumppanilleen. Tässä Havaintoja parisuhteessa -podcastin jaksossa Sami Minkkinen ja seksuaaliterapeutti ja parisuhdevalmentaja Susanna Syld keskustelevat halusta ja siihen vaikuttavista tekijöistä.

Kuuntele jakso täältä


Uusperhekiusaamisen artikkeli 5.3.2020 Me Naiset

YLE:n juttu sinkkuseksistä 2021:
Sinkkujen seksi on vähemmän nautinnollista kuin parisuhteessa olevien – näin saat seksistä mahdollisimman paljon irti uuden tyypin kanssa.
Lue tästä

Anna lehden julkaisu:

Syvässä orgasmissa myös mieli on mukana – seksuaaliterapeutti kertoo, mihin naisen orgasmin tavoittelussa oikeasti kannattaa kiinnittää huomiota
Lue tästä.

Terveydeksi -lehden haastattelu 2021:
Kipinä kadoksissa
Linkki lehteen. (sivulta 24-25)

Helsingin Sanomien haastattelu 2021:
Seksipuhetta puolison kanssa
Teksti Anette Kärkkäinen
Linkki juttuun

Etelä-Suomen Sanomien ja Savon Sanomien juttu:
Näin me huomioimme toisiamme arjessa.
Pitkässä suhteessa pitää harrastaa tuhmuuksia
Linkki ESS -juttuun
Linkki Savon Sanomiin

Paula Tiessalon kolumnissa, YLE, lainaus:
Tervetuloa takaisin ihmisyys
Lue täältä