Naisen squirttaus on nautinto myös kumppanille

Kuuman seksihetken seuratessa toistaan alkaa nainen tuntua sisältä täyteläiseltä ja yhä kosteammalta. Seksistä on jo nautiskeltu rauhassa pitkiä aikoja, eikä se ole ollut pelkkä suoritus tai tekninen asentojumppa. Pimpissä tuntuu nousevaa lämpöä ja jänniä muutoksia sen seinämissä. Kohta tapahtuu jotakin yllättävää, josta kostuu paitsi lakana, myös mieli sekä peniksen kärki. Jos molempien mieli ja keho sen sallivat, kosteita leikkejä voi vielä jatkaa hyvän tovin, mielin määrin märästä tunnelmasta nauttien. Kyse ei ole sattumasta tai edes luonnonoikusta, vaan täysin luonnollisesta ja kauniista asiasta. Naisen ejakulaatio, kansankielellä squirttaus, on näyttänyt ihanan voimansa ja kastellut kaiken, mikä edessä on purkautumisen aikana ollut.

Kirjoitan tämän blogin miehen näkökulmasta naisen ejakulaatioon, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö antajana voisi kuvatuissa tapahtumissa olla kuka tahansa. Samoin ejakulaation saajana voi vallan mainiosti olla kuka tahansa pimpillinen ihminen. Kokemukset ovat toki kaikessa seksissä yksilöllisiä, ja niin tässäkin.

Käsin kosketeltavan märkää

Squirttaaminen on puhdasta nautintoa, ja väitän, että antautuessa sille se on aivan yhtä suuri nautinto molemmille osapuolille. Tai kaikille osapuolille, jos tilanteessa on heitä enemmänkin. Squirttaus on paitsi ihanan tuntuista naiselle, myös sille toiselle, joka sen laukaisee. Neste on makean tuoksuista ja vesimäistä, hyvin lämpimän ja neutraalin tuntuista. Se ei maistukaan pahalta, joten kokeilemisen arvoista on ottaa naisen suihkulähde vastaan ihan läheltä kaikin aistein. Ejakulaation ihanuuteen voi päästä monin erilaisin tavoin, mutta ainakin sormilla g-pistettä painellen sen voi saavuttaa. Penetraatiossakin voi sopivaa kohtaa saada stimuloitua riittävän pitkään, ja useilla leluilla osuu alueelle juuri sopivasti.

Sormin hyväillessä ejakulaation lähestymisen tuntee hyvin eräänlaisena sisäisenä paineena, mutta sen myös kuulee nautinnollisen kosteista äänistä ja hyväntuulisista huokauksista. Naisen squirttaus vapauttaa hänen kehossaan runsaasti hyvän olon hormoneja, jotka tuovat euforisen olon. Se todella näkyy ja kuuluu. Nainen suorastaan hehkuu, mikä on varsinkin miehille visuaalisina olentoina valtavan nautittavaa.

                      Ejakulaatio on kiihottava matka euforiaan

Yhdynnässä ejakulaation lähestyminen ei ole niin helposti ennakoitavissa, mutta usein sen tuntee siitä, että pimppi ikään kuin työntää penistä sisältään pois. Tunne siitä, ettei sisään oikein mahdu työntymään, että penis on pimppiin liian suuri, voi olla hyvin tuhma ja kiihottava. Kun työntävä vastapaine käy voimakkaaksi, ulos vetäytyessä saattaa kokea kauniin, kastelevan hetken nauttivien huokausten saattelemana.

Leluilla g-pistettä hyväillessä pimpin sielunelämästä ja muutoksista ei pääse nauttimaan samalla tavalla, mutta silloin voi keskittyä tuntemaan naisen vartalon liikkeitä ja kuuntelemaan ääniä. Lelua käyttäessä on myös hyvä mahdollisuus katsoa naista etäämmältä jokaisesta kohdasta ja tutkia, millä tavalla nautinto hänen kehossaan näyttäytyy. Poskille saattaa nousta suloinen puna, rintakehälle samoin. Nainen hehkuu, huulet raottuvat ja huokaukset tulevat vapautuneesti niiden välistä. Lantio liikkuu ja ottaa työntöjä vastaan halukkaasti, varpaat kipristyvät ja selkä kaareutuu. Kaikesta tällaisesta kauneudesta pääsee vapaasti nauttimaan, kun kunnolla malttaa keskittyä naisen nautintoon.

Salaperäinen naisen ejakulaatio

Mistä oikeastaan on kyse, kun nainen suihkii makean tuoksuista nestettään? Jostakin syystä squirttaamisen aura on utuinen ja epämääräinen, vaikka sen olemassaolosta on kirjoitettu jo antiikin aikaan. Kovin tarkkaan ei ole kuitenkaan onnistuttu tutkimaan, mistä suihkuamisessa paineella vapautuva neste tulee tai mikä tarkoitus sillä on. Tyypillisestä orgasmista ei aina ole kyse, vaikka koko makuuhuone olisi jo kahluualtaana. Mikään ei toki estä jatkamasta kohti uusia huippuja, jos pimppi vain sietää kosketusta. Ejakuloinut pimppi on houkuttelevan pehmeä ja märkä, eikä ole aivan helppoa ainakaan näin miehenä vastustaa sen kutsua.

Miehen ejakulaation voidaan perinteisesti osoittaa liittyvän orgasmiin, vaikkei se suoraan siitä kerrokaan. Kyseessä on kaksi erillistä tapahtumaa, joista kumpikin voi tapahtua ilman toista. Naisen ejakulaatio voi siis myös olla orgasmista erillinen tapahtuma, ja squirttaus voi tulla ennen tai jälkeen orgasmin. Voi hyvin olla niin, että useimmilla naisilla on kyky squirtata. Sitä voi yhdessä harjoitella, ja siihen voi myös käyttää tiettyjä tekniikoita halutessaan. Nautinto on silti tässäkin seksitermeistä paras. Se on tärkeintä matkalla märkiin lakanoihin, ja nautintoon suosittelen kaikkien sukeltavan – kirjaimellisesti.

Naisen nautinto on aina kaunista katsottavaa, ja nautinnon matkassa on ihana kulkea mukana. Kun mies (tai muu naisen seksikumppani) on mukana jokaisessa nautinnon käänteessä, voi myös kontrolloida ja ohjailla naisen matkaa huipulle. Valta on huumaavaa yleensäkin, mutta valta toisen nautinnosta on koukuttavinta kaikista maailman asioista. Runsaasti kostuva, kaiken kasteleva nainen on maailman kaunein näky, ja parhaassa tapauksessa samassa nesteessä saavat antaumuksella lillua molemmat osapuolet. Se luo herkkää yhteyttä ja kuumaa tuhmuutta, ja niiden lisääminen on aina kaikkien suhteiden eduksi.

Mitä ejakulaationeste on?

Sillä, mistä squirttausneste tulee tai mitä se pohjimmiltaan on ei ole mitään väliä. Se on naisen nautinnon eliksiiriä, hunajaisen eroottista mettä kukasta, jonka kukoistuksesta saa mieskin huolehtia monin tavoin. On sanottu, että nestettä tulee kerrallaan vain pieni määrä, mutta kumoan väitteen naurettavana. Nestettä voi saada lattioille kunnon lätäköllisen verran, eikä nainen vieläkään siitä tyhjene. Toiset taas kiistelevät edelleen siitä, onko naisen ejakulaatiota olemassa lainkaan. On se. Tutkijat ja spekulantit tutustukoot seksin maailmaan avoimemmin mielin. Jotkut kertovat, että neste on lähes pelkkää virtsaa, mikä ei omakohtaisen kokemuksen tai tutkimustenkaan mukaan pidä paikkaansa. Virtsaputkea pitkin se mahdollisesti tulee ulos asti, mutta sekin on tieteellisesti ilmeisen kiistanalaista. Olen sitä mieltä, että tuli se mistä tahansa ja oli se mitä vain, siitä on lupa nauttia sekä squirttaajan, että muiden seksihetkessä läsnä olevien. Naisen kosteus kertoo pimpin vastaanottavuudesta, ja suihkuava märkyys siitä, että nautinnon matka on edennyt pitkälle.

Näin naisen ejakulaation voi löytää

Miten sitten voisi lähteä nautinnolliselle matkalle naisen ejakulaation ihmeelliseen maailmaan? Monissa nettiohjeissa puhutaan siitä, että alkulämmittelyä tai esileikkiä pitää harrastaa kunnolla ennen varsinaista suoritusta. Ohje on sekä hyvä että ontuva. Esileikki on kamala sana, sillä se viittaa sellaiseen seksiin, joka tapahtuu vasta jonkun alkusäädön jälkeen. En voi liikaa koskaan korostaa, että seksi on ihan silkkaa seksiä siitä asti, kun yksi, kaksi tai useampi ihminen siihen päättää antautua. Ei ole olemassa erillistä juttua, joka pitää tehdä ennen itse seksiä. Esileikki on seksin kannalta vahingollinen ajatus. Sen sijaan ohjeistuksen takana piilee oiva ajatus siitä, että lämmittelemättä harvoin naisen ejakulointi onnistuu. Se pitää yleensä paikkansa. On myös naisia, jotka squirttaavat helposti yhdynnässä, suuseksissä tai itseään hyväillessä. Joillekin se voi olla haitaksikin, jos tahtoisi vähemmän märkää seksiäkin kokea. Toivon, että nämäkin naiset saavat osakseen hellyyttä ja ihailua kaikessa, millä itseään ilmentävät.

Ole siis naiselle hellä, osoita hyväksyntää ja kiinnostusta, pidä monin tavoin ja pitkään hyvänä. Squirttaus voi tulla tahtomattakin pitkään jatkuneen seksin aikana, kuten todettua, mutta sitä voi myös edesauttaa lempeällä lämmittelyllä. Matka nautinnon huipulle on monien pienten nautintojen värittämää, ja siinä ei kannata kiirehtiä. Nautinnon huipun ei tarvitse olla tässä tapauksessa orgasmi, eikä mitään sellaista tavoitetta kannata asettaa, mistä voi tulla paineita osapuolille. Lähtekää siis nauttimaan avoimin mielin. Hierontaa, hyväilyjä, pimpin silittelyä, kielileikkejä, kevyitä sormileikkejä, suudelmia vartalon eri kohtiin, kauniita sanoja ja hyväksyntää. Halun osoittamista monin tavoin. Kyllä te tiedätte.

                      Ole hellä ja kohtaa naisen nautinnon kauneus, siinä on avain ejakulaatioon

Kun nainen sitten osoittaa jollakin tavalla olevansa valmis siihen, että hänen sisäänsä voi mennä tee se lempeästi tunnustellen. Vaikka nainen olisi jumalaisen märkä, on hyvä käyttää reilusti liukuvoidetta, jotta luisto pysyy pitkään hyvänä. Runsas pimppineste voi ohentaa liukastetta, ja tuntuma voi olla hieman ikävä molempien kannalta. Tunnustele g-pistettä ja hyväile sen aluetta välillä hellästi, välillä voimakkaammin painaen. Pysäytä edestakainen liike ja keskity pelkkään paineluun. Anna klitorikselle huomiota kostutetuin sormin tai kielellä ja huulilla, mutta muista jatkaa g-pisteen hyväilyä. Varioi voimakkuuksia ja vaihda rytmiä.

Älä kiirehdi, vaan nauti joka hetkestä

Antavana osapuolena tämä matka naisen nautinnon korkeuksiin on kaikkien aistien riemujuhlallista nautintoa. Teet naiselle niin hyvää, että se näkyy hehkuvana kauneutena hänen kasvoillaan. Hänen vartalonsa antautuu täysin sinulle, ja saat ottaa hänet vastaan seksikkäänä ja kauniina. Hänen pimppinsä on lämmin ja kostea, ja se suorastaan ahmii sormiasi. Anna sen tehdä niin, ja keskity katsomaan ja tuntemaan sen pehmeys ja lämpö sormissasi. Kuuntele nautinnon ääniä, niitäkin, jotka kertovat kosteudesta. Nuuhki ja maistele viipyillen ja tunnustellen, seikkaile naisessa antaumuksella. Nauti naisen nautinnosta, se on oleellisinta. Pikkuhiljaa kosteuden kasvaessa märkyydeksi voit voimistaa liikkeitä ja nopeuttaa reippaastikin tahtia. Yhtäkkiä olet mukana valtavan kauniissa, kiihottavassa aaltoliikkeessä, jossa olette yhtä ja nautintonne on samaa. Mielten sulautuminen yhteen on jonkinlainen transsitilan esiaste, jossa squirttaus tapahtuu varmemmin kuin sellaisessa vuorovaikutuksessa, jossa tehdään toiselle teknistä suoritusta.

Lopuksi lohdun sanoja. Naisen nautinto on kadehdittavan kaunis, vaikkei ainoatakaan ejakulaation pisaraa suihkuaisi tai virtaisi. Kaikille squirttaus ei ole välttämättä ensinkään mahdollista, ja heillekin, jotka sen ovat saavuttaneet eivät kovin usein pääse siitä nauttimaan. Aina se ei onnistu, vaikka mitä tekisi. Nautinto on silti aina mahdollista, ja uusia asioita voi ja kannattaa kokeilla. On nimittäin niin, että emme tunne omaakaan nautintoa koskaan ihan täysin. Siksi jokaiselle ihmiselle tärkeää on keskittyä toisen nautintoon seikkaillen ja tunnustellen. Sillä tavalla naisen squirttauksenkin voi löytää.

Erityisen nautinnollisia ja kosteita seksihetkiä!

Herra Syld
Seksuaaliterapeutin puoliso ja seksielämän seikkailija

Muistathan seurata meitä @parisuhdeseksi -tilillä -instagramissa!

Lue lisää naisen ejakulaation ihanuuksista täältä: Naisen ejakulaatio ja kuinka pääset siitä nauttimaan

Tuhmasta nautinnosta voit lukea täältä: Parisuhdetuhmuutta ja näin siihen pääsee

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

7 ajatuksia aiheesta “Naisen squirttaus on nautinto myös kumppanille”