Tiedosta nautinto -blogi

Parisuhdeseksin juhannustaikoja

kirjoittajalta Susanna | 21/06/2019

Juhannustaiat keskittyvät perinteisesti puolison etsintään ja etenkin siihen, että nainen löytäisi miehen. Vähän on kulunutta ja epäreilua, jos taikoja tehdään vaan sinkkuna ja sukupuoli painotteisesti.

Tässä teille parisuhteen juhannustaikoja, joista riittää taikaa vielä juhannuksen jälkeenkin…

1.       Seitsemän nautinnollisinta seksitoivetta

Näitä toiveita ei työnnetä tyynyn alle. Molemmat kirjoittavat omat pikku toiveensa toiselle etukäteen, vaikka viesteinä puhelimeen tai paperille. Juhannusaaton ajomatka on oivallista mietintä aikaa. Jos tahtonet leluja mukaan toiveisiin, ne pitää muistaa jo pakkausvaiheessa, pikku kylien ruokakaupoista on turha etsiä kesäkurpitsaa kummempaa…

2.       Tallenna seitsemän luonnon tuhmuutta

Tästä saa loistavan juhannuskilpailun aikaan puolison kanssa. Mistä löytyy parhaiten sojottavat puunkarahkat ja hyvin muodostuneet kaarnapyllyt? Koivut ovat ehkä tuhmimpia kohteita runkoon muodostuneine pimppeineen ja paksuine juurineen. Kuinka saatte salaa kuvattua kohteita muilta juhannuksen juhlijoilta? Eroottisella ajatuksella katsellen Suomen luonto on nyt ihmeellisimmillään. Kuvauskilpailun arvioinnista ja tuhmista palkinnoista kannattaa sopia etukäteen.
 

3.       Käen kukkuminen ennustaa pitkää suudelmaa

Käen kukkuminen on erityinen merkki teille: kuinka monta kertaa käki kukkuu, niin monta minuuttia pitkän suudelman saatte nauttia. Jos käkiä ei ole mailla halmeilla, mikä tahansa muu lintukin ja sen rääkäisy käy, kunhan suutelette.

4.       Juhannussauna ja lemmenloitsut

Etsikää yhdessä koivunoksat ja sitokaa vihta yhteistuumin. Muistakaa laittaa katajan oksa hieman kiusaamaan kehoa. Jotain tuhmaa ja pistävää on saatava mukaan. Saunan lämmössä toisianne vihtoessa voi korvaan kuistia aistillisina lemmenloitsuina fantasiatarinoita. Ajatuksia siitä, mitä pian teette toisillenne ja miten pitkään. Muistakaa myös ehdottomasti pestä toisenne puhtaiksi juhannusyötä varten.

5.       Kirmailua ja kieriskelyä pellolla ja järvellä

Karatkaa salaa juhannusyönä kierimään pellolle yhdessä, metsäkin käy tai mikä tahansa mökin takapiha. Kunhan karkaatte ja kieritte. Olkaa hitaita ja helliä kieriskelyssä ja kun luonnonihmeet (kuten hyttyset) kiusaavat ihoanne tarpeeksi pulahtakaa naku-uinnille yöttömään yöhön. Kunnioittakaa hiljaista yöelämää vedessäkin lempeydellä ja hellyydellä.

6.       Kahdessa peilissä näkyy seksielämän tulevaisuus

Perinteisesti kahden peilin vastakkaisessa kuvassa pitäisi näkyä tuleva puoliso. Nyt siellä näkyy ihminen, jonka varassa on sinun seksielämäsi. Älä odota siltä mitään vaan ole itse sen halu, maailman paras rakastaja, aktiivinen toimija, houkuttelija ja mielikuvituksen tuoja. Peilin kuvasta heijastuu se, jonka toiminta on oleellisinta juuri sinun nautintoasi varten. Muista ojentaa peilit myös kumppanille ja kertoa mitä siellä näkyy.

7.       Kaivolla ja metsälähteessä näette ihmeitä

Etsikää juhannusyönä käsi kädessä joku lätäkkö, jonka pinnasta heijastutte molemmat. Vanha kaivo on äärettömän romanttinen, metsälähde herkkä ja pihapalju realistisempi. Katselkaa kuvajaista yhdessä ja huomatkaa, että siinä on ne ainoat ihmiset, joiden teot, toiveet ja tahto vaikuttavat suhteenne onnistumiseen. Sisäistäkää ajatus ja teillä on ikuinen juhannusyö.

Juhannuksessa ja parisuhteessa on taikaa, siihen ajatukseen on erityisen tärkeä heittäytyä ja ymmärtää heittäytymisen vaikutus. Suhde ja sen seksuaalinen viritys ei pysy yllä itsestään, vaan sitä on luotava aina uudelleen.

Nautinnollisia juhannustaikoja toivottaa

Rouva Syld

Erityistason seksuaaliterapeutti (NACS) ja parisuhdeterapeutti
Tiedosta nautinto -valmentaja

Joko olet tutustunut ihaniin seksuaalista avoimuutta ja parisuhdenautintoa tuottaviin Seksipuhe-, Elämysseksi-, Parisuhdepuhe– ja Totta vai tarua -kortteihimme? Pääset tilaamaan ne verkkokaupastamme.

Joko olet kuunnellut Tiedosta nautinto -podcastia Spotifyista, jossa puhun asiantuntijoiden ja mieheni Herra Syldin kanssa seksuaalisesta ja suhdenautinnosta?

Tiedosta nautinto -blogit:
Kaikki blogit

Rouva Syld

Erityistason seksuaaliterapeutti (NACS) ja parisuhdeterapeutti

Tiedosta nautinto -valmentaja

Yritys- ja yhteisökouluttaja

Mentaalivalmentaja (PTCA)

Rentoutusvalmentaja

Positive Psychology Practitioner™

Terapeuttisen sidonnan -ohjaaja

Seksuaaliterapia ja parisuhdeterapia

Tule keskustelemaan seksuaalisuudesta, seksistä tai suhteestasi. Löydetään yhdessä keinoja tehdä siitä enemmän juuri sinun tai yhdessä teidän näköistä. Tapaamiset ympäri Suomea etänä Doxy.me -ohjelman kautta tai terapiatilassani Lahdessa. Seksuaaliterapiasta voit lukea lisää täältä ja parisuhdeterapiasta täältä. Varaa aikasi Book Salonista tai susanna@rouvasyld.fi.

Koulutukset yrityksille ja yhteisöille

Varaa huikea Nautinnosta resilienssiä ja stressin hallintaa -luento tai workshop.

Tutustu koulutuksiin
Verkkokauppa:

Ihanat korttimme suhteesi nautinnoksi, kuten Seksipuhe- ja Elämysseksikortit!

Terapiakortit seksuaalineuvojille ja -terapeuteille.

Ajankohtaiset webinaarit.

Terapeuttisen sidonnan -workshopit.

Verkkovalmennukset

Tule verkkokauppaan!
Tiedosta nautinto -kirje:

Ajatuksia nautinnosta elämään, suhteisiin ja seksuaalisuuteen.

Tilaa uutiskirje
Tule seuraamaan somessa:
Rouva SyldRouva SyldRouva Syld
Tiedosta nautinto -blogit:
Kaikki blogit
Sivuston toteuttaaSanavarma