Ihmissuhde- ja parisuhdevalmennus

Elämämme ihmissuhteet on meille tärkeimpiä hyvinvoinnin turvasatamia.
Hyvinvoivassa suhteessa omat tarpeet täyttyvät riittävästi ja saamme iloa ja onnellisuutta elämäämme. Turvallisessa ihmissuhteessa kaksi vahvaa yksilöä muodostavat ja rakentavat yhdessä voimauttavan suhteen.


Ihmissuhde- ja parisuhdevalmennus

  • Tulette kuulluksi yksilöinä omine tarpeinenne ja toiveinenne
  • Etsimme yhdessä keinoja rakentavaan vuorovaikutukseen
  • Etsimme konkreettisia keinoja suhteenne hyvinvointiin
  • Etsimme vastauksia suhteenne solmukohtiin ja ennaltaehkäisemme uusia solmuja

Valmennukseen ovat tervetulleita monisuhteissa elävät ja myös yksilöt, jotka haluavat miettiä omaa ihmissuhdettaan.

Jokainen ihminen on hyvän ihmissuhteen arvoinen


Terapeuttina rva Syld on avoin, kiinnostunut, lämmin, empaattinen ja ammattitaitoinen. Hän luo ilmapiirin missä on helppo puhua vaikeista asioista, ottaa molemmat huomioon kysymyksillään ja antaa uusia näkökulmia ja pohdittavaa. Löysimme kumppanimme kanssa uudestaan toistemme luo terapian avulla, kun emme omin avuin enää osanneet ratkoa ongelmiamme.

Terapia antoi meille keinoja läheisyyden ylläpitämiseen, ettei palaisi samoihin kaavoihin kuin aiemmin. Olemme tosi onnellisia ja kiitollisia, että uskalsimme ottaa tämän askeleen. Suosittelemme lämmöllä! “
(asiakaspalaute)

Tietoisesti parempi ihmissuhde

Onnellisessa suhteessa tärkeintä on kuulluksi ja nähdyksi tuleminen kokonaisena ihmisenä. Molempien tarpeet ja toiveet niin suhteelle, kuin rakkaudellekin ovat yhtä tärkeitä ja ainutlaatuisia. Ja molempien tarpeiden on tärkeää täyttyä.

Hyvässä suhteessa luottamus rakentuu sille, että tulemme kohdatuksi niin vahvoina, kuin heikkoinakin hetkinä. Suhteen onnellisuuteen vaikuttaa merkittävästi keskusteluyhteys sekä fyysisen läheisyyden tarpeiden täyttyminen. Ihanassa suhteessa huomioidaan toista niin, että täyttyy kokemus arvokkaana ihmisenä olemisesta.

Sen minkä ymmärrämme, sitä voimme muuttaa.
Ihmissuhteissa käytämme on taitoja, mitä voidaan opetella.

Ihmissuhdevalmennuksessa avaamme suhdetta, katsomme yhdessä sen mahdollisuuksiin ja teemme konkreettisia ihmisen kokoisia muutoksia siihen, mikä vie teitä eteenpäin.

Solmu -parisuhdevalmennus


Solmu parisuhteessa -valmennus on teille, joilla on jokin parisuhdetta kaihertava ongelma tai kriisi. Parisuhteen polulla saattaa tulla niin suuria kuoppia eteen, ettei yli päästä yhdessä.

Valmennus on kahdeksan kerran konkreettinen ja selkeä menetelmä, jolla puretaan suhteen solmua, joka määritellään yhdessä. Solmua mietitään menneisyyden kautta, keskitytään erottamaan ajatukset tosiasioista, harjoitellaan kuulluksi tulemista dialogiharjoituksilla ja luodaan nykyhetkessä tavoitteita ja konkreettisia keinoja parempaan parisuhteen tulevaisuuteen.

Solmu -menetelmä on parisuhdeterapeuttien kehittämä matka parempaan parisuhteeseen.

Ota yhteyttä niin kerron mielelläni lisää Solmu -menetelmästä.
Lisätietoja solmu -menetelmästä myös Kataja ry:n -sivuilta:
Solmu parisuhteessa -valmennus

Valmennus kehittää ihmissuhdetaitoja

Parisuhdetaitoja on mahdollista kehittää kaiken aikaa, missä kohtaa elämää ja ihmissuhdetta tahansa. Ihmissuhdevalmennuksessa keskitytään parempaan tulevaan. Tietoisen ja konkreettisen toiminnan kautta on mahdollisuus tehdä pysyviä muutoksia. Valmennus on teidän näköistä, ymmärtävää ja luotettavaa.

Valmennuksen viitekehyksenä on ratkaisukeskeisyys, narratiivisuus ja itsemyötätunto -terapian menetelmät.

Jokaisella on mahdollisuus tehdä suhteestaan entistä parempi.

Lupaan.

Ihmissuhde- ja parisuhdevalmennus Lahdessa tai etäyhteydellä ympäri Suomen:

Ihmissuhde- ja parisuhdevalmennus 125 e / 90 min. (sis. alv.)
Ihmissuhdevalmennus yksilönä 90 e / 60 min. ja 120 e / 90 min (sis. alv.)
Solmu parisuhteessa -valmennus 960 e / 16 h (sis. alv.)

Etäyhteys:
Suojattu Doxy.me -terapiaohjelma