Pari- ja ihmissuhdevalmennus

Minulle tärkeintä on sinun ja puolisosi tarina. Haluan olla mukananne kulkemassa, jotta tarinanne jatko olisi onnellisempi ja helpompi. Pari- ja ihmissuhdevalmennuksessa puhumme siitä mikä sinulle / teille on tärkeää. Miten voitte saada paremman ja tyydyttävämmän suhteen.

Ihmissuhdevalmennukseen ovat tervetulleita monisuhteissa elävät ja myös yksilöt, jotka haluavat miettiä omaa ihmissuhde-elämäänsä.

Tietoisesti onnellinen suhde

Onnellisessa parisuhteessa tärkeintä on kuulluksi ja nähdyksi tuleminen kokonaisena ja omana itsenään. Molempien tarpeet ja toiveet niin suhteelle, kuin rakkaudellekin ovat yhtä tärkeitä ja ainutlaatuisia.

Hyvässä parisuhteessa luottamus rakentuu sille, että tulemme kohdatuksi niin vahvoina kuin heikkoinakin hetkinä. Suhteen onnellisuuteen vaikuttaa merkittävästi tunnetason ja keskustelun yhteys sekä fyysisen läheisyyden tarpeiden täyttyminen. Ihanassa suhteessa huomioidaan toista niin, että täyttyy kokemus arvokkaana ihmisenä olemisesta.

Sen minkä ymmärrämme, sitä voimme muuttaa. Parisuhde on taitoja mitä voi opetella.

Pari- ja ihmissuhdevalmennuksessa avaamme suhdetta, katsomme yhdessä sen mahdollisuuksiin ja teemme konkreettisia ihmisen kokoisia muutoksia siihen, mikä vie teitä eteenpäin. Yksi tärkeä tehtävä on yhdessä saada vuorovaikutuksenne toimimaan.

Solmuja parisuhteessa?

Kahden erilaisen ihmisen suhteessa tulee matkan myötä asioita, joita ei välttämättä saa ratkaistua yhdessä. Usein solmu on kiertynyt tiukaksi vyyhdiksi ja sitä ei saa yhdessä auki, vaikka kuinka olisi halua tai tahtoa.

Joskus parisuhde tarvitsee vain ajatuksien tuulettamista ja lisää näkökulmia. Usein on hyvä tarttua mielen päällä oleviin aiheisiin ennen kuin niistä tulee ongelmia ja pari- ja ihmissuhdevalmennus on vastaus juuri tähän.

Solmu -valmennus

Solmu parisuhteessa -valmennus on teille, joilla on jokin parisuhdetta kaihertava ongelma tai kriisi. Parisuhteen polulla saattaa tulla niin suuria kuoppia eteen ettei yli päästä yhdessä.

Valmennus on kahdeksan kerran konkreettinen ja selkeä menetelmä, jolla puretaan suhteen solmua, joka määritellään yhdessä. Solmua mietitään menneisyyden kautta, keskitytään erottamaan ajatukset tosiasioista, harjoitellaan kuulluksi tulemista dialogiharjoituksilla ja luodaan nykyhetkessä tavoitteita ja konkreettisia keinoja parempaan parisuhteen tulevaisuuteen.

Solmu menetelmä on parisuhdeterapeuttien kehittämä matka parempaan parisuhteeseen.

Ota yhteyttä niin kerron mielelläni lisää Solmu -menetelmästä.
Lisätietoja solmu -menetelmästä myös Kataja ry:n -sivuilta:
Solmu parisuhteessa -valmennus

Valmennus kehittää parisuhdetaitoja

Parisuhdetaitoja on mahdollista kehittää kaiken aikaa tai missä kohtaa elämää ja ihmissuhdetta tahansa. Jokaisella on mahdollisuus tehdä suhteestaan entistä parempi.
Lupaan.

Parisuhdevalmennuksessa keskitytään hyvään. Tietoisen ja konkreettisen toiminnan kautta on mahdollisuus tehdä pysyviä muutoksia. Valmennus on teidän näköistä, ymmärtävää ja luotettavaa.

Parisuhdevalmennus Lahdessa:

Parisuhdevalmennus 100 e / 1,5 h (sis. alv.)
Ihmissuhdevalmennus yksilönä 90 e / 1,5 h (sis. alv)
Solmu parisuhteessa -valmennus 960 e / 16 h (sis. alv.)