Tiedosta nautinto -blogi

Personal pimppitrainer

kirjoittajalta Susanna | 01/09/2019

Nyt kun lantionpohjan lihasten itsejumppaus on peruskauraa kaikille… tai pitäisi olla… Voidaankin siirtyä jatkokoulutukseen. Onneksi peruskauraa on opittu tekemään automatkoilla ja kaikissa muissakin kulkuvälineissä, tv:n  äärellä ja työpaikan kokouksissa. Ja se vasta loistavaa onkin. Salainen oma jumppa, jolla saadaan valtavasti terveyshyötyjä. 

Lantionpohjalihastreeni on tärkeää niin fyysisesti kuin henkisestikin. Itsehoitoa parhaimmillaan.

Entäs se jatkokoulutus sitten?

Asia, mistä puhutaan tolkuttoman vähän on seksin vaikutus pimpillisten hyvinvointiin. Joku on saattanut mainita, että sooloseksi pitää huolta limakalvoista, mutta siihen se terveysriemu jääkin. Jatkotarinaa olisi kuitenkin tarjolla vaikka kuinka paljon.

Seksi pelkästään ei tokikaan hoida mitään, muutaman minuutin jyystöllä terveysvaikutukset ovat olemattomia. Kuten monessa muussakin tämä treeni on pitkäjänteistä puuhaa ja vaatii aikaa. Tosin se aika on usein kaikkea muuta kuin hampaat irvessä jyystämistä. Vaikka hiki tulee usein tässäkin…

Koon muokkausta lempeästi

Jos pimpillisen otuksen kumppanilla sattuu olemaan penis, niin joskus näiden yhteensopivuus voi olla ongelma. Välillä tunne voi olla kuin pillillä ämpärissä tai sitten kuin yrittäisi liian kapeaan pilliin änkeä itseään. Tämä usein vaikuttaa seksistä nauttimiseen, vaikka yhdyntä ei olisikaan se juttu. 

“Liian pienen” pimpin kanssa ehdottomuus on liukkaus. Sitä pimpilliset tuottavat usein itsestään, kunhan kiihotusta jatketaan tarpeeksi pitkään. Nyt ei puhuta minuuteista vaan kymmenistä minuuteista vähintään. Jos liukkaus on edelleen probleema, niin purkista sitten lisää ja reilusti. Kuivuus ei ole kivaa kenestäkään, ja sen kurjuus tiukentaa entisestään. Mitä kiihottuneempi ja nauttineempi pimppi, sen tilavampi siitä tulee. Usein yhden orgasmin jälkeen rentoutuminen auttaa myös joustavuuteen ja pimppiin mahtuu enemmän. 

Koskaan ei väkisin kannata ängetä mihinkään, vaan huolehtia siitä, että nautinto tekee tietä sisälle. Ja muistathan, että pimpillisten nautinnot tapahtuvat usein myös mielellään sen sisäosan ulkopuolella. 

“Liian väljän” pimpin kanssa voi olla puolin ja toisin tuntumaongelmaa. Tähän saatetaan törmätä myös esimerkiksi synnytysten jälkeen. Tilanteesta harvoin puhutaan ja se sattaa olla häpeälliseltäkin. Mutta ei huolta, pimppi muokkautuu tiukemmaksi kyllä! Ja jumppien lisäksi megalääke siihen on orgasmitreeni.

Orgasmirikas ja voimakas treeniohjelma

Tässä treenissä on syytä vähän harjoituttaa orgasmin voimakkuutta. Mitä enemmän tuo O -treeni saa huutamaan ja kehon elämään, sitä enemmän lihakset tekevät sisälläkin töitä. Ja kuten kaikkien lihaksien kohdalla, niin myös nämä lihakset tiukkenevat ja kiinteytyvät. Koko muutos saattaa olla todella merkittävä, mutta aikaa se vähän vaatii. Tosin eipä se hauiskaan viikossa kiinteydy. Ennemmin puhutaan kuukausista kuin viikoista. Mutta ei näissä treeneissä olekaan tärkeintä se tavoite, vaan yhteinen treenihetki. 

Se ei ole ihan sama miten orgasmeja tuottaa. Mutta mitä pidempää nautinto on ja mitä enemmän välillä pidättelee tai pidentää nautintoa, sen suurempi on orgasmi ja treenin vaikutus. Pienet ja heikommat orgasmit tuottavat vähemmän lihasten supistelua ja teho ei tietenkään ole siten samanlainen.

Sen voisin yleisohjeena sanoa, että pimpillisillä suurin nautintoelin, se queen of joy,  on siellä pimpin ulkopuolella. Klitoriksen aluetta palvomalla traineri saa usein suurempia huippuja aikaan kuin pelkällä sisälle suuntautuvalla kosketuksella. Toimivinta on usein molempien kohteiden yhtäläinen huomiointi. Muutenkin taitavat sormet ja kieli ovat trainerin ehdottomat työvälineet. Unohtamatta laajaa skaalaa kivoja leluja. 

Tässä treenissä kaikki kiva on sallittua

Orgasmien yhteydessä kosteus myös usein lisääntyy. Jos kuivuus on ongelma, niin nautinnon pitkittäminen saattaa tuoda siihen helpotusta. Pimppi (ja sen omistaja) myös oppivat ja tottuvat antautumaan ajan saatossa orgasmeillekin helpommin. Luottamuksen rakentaminen on tässäkin treenisuhteessa tärkeää. Antautuminen taas antaa tilaa kiihottumiselle, mikä lisää kosteutta. Siten hyvä ja nautinnollinen seksi hoitaa taas sisäisesti pimppiä. Eikö kuulosta mahtavalta?

Timmit lihakset lisäävät nautintoa

Pimppiliikunta ei pelkästään vaikuta tiukentumisen myötä positiivisesti virtsankarkailuun, vaan lisää paljon myös omistajansa nautintoa. Lihasten hallinta auttaa myös nautinnon kasvattamisessa ja voi lisätä omaa orgasmiherkkyyttä paljonkin. Joten jumpalla on erityisen positiivinen kierrevaikutus niin pimpin hyvinvointiin kuin omistajan seksielämäänkin. Ja jos traineri on peniksellinen, niin nautintoa suodaan samalla lisää toki hänellekin vallattomasti. 

Euforian ihmeet

Rakkaushormoni juhlii orgasmien kanssa kilpaa ja euforia ruokkii yhteyttä. Personal pimppitrainer saa olla ylpeä toiminnastaan ja usein treenikohde on kovin onnellinen treenaaja. Orgasmien tuottama hormonipössö on omiaan lisäämään onnellisuutta sekä rakkauden tunteita, ja kummaa olisi, jos kumppani ei tästä nauttisi. 

Seksi lisää seksiä

Loistava seksi saa haluamaan sitä enemmän, joten tällä treenauksella ei useinkaan uuteen harjoitukseen tarvitse juurikaan patistella. Kaikki keinot ovat silti sallittuja, että innostus ja himo ovat varmasti kohdillaan. Tässä lajissa kun ylikuntoon päästään aniharvoin. 

Lajissa on vain voittajia 

Pimppitreenissä ollaan aina win-win -tilanteessa. Treenaus itsessään on tietenkin oleellisempaa kuin tulos, mutta vaikutukset ovat usein hyvin positiivisia puolin ja toisin. Yhteiset treenihetket ovat parisuhteen laatuaikaa, ja joskus kannattaa treenille omistaa vaikka koko päivä tai viikonloppu. Välillä kun muistaa tankata jotain nopeaa syötävää, niin taas jaksaa! Ja ystäville ja sukulaisille voi hyvin ilmoittaa, että yhteinen treeniloma meneillään, ei saa häiritä!

Orgasmit myös muuttuvat mitä enemmän niitä tuottaa, joten trainerillä on varsin mielenkiintoinen matka edessä niitä tutkiessa. Uskoisin myös, että näihin treenaihin saa houkuteltua pimpin omistajan usein, kunhan toiminta on nautinnollisen laadukasta ja treenaajan toiveiden mukaista.  

Pitäkää itsestänne ja toisistanne huolta ja treenatkaa lempeästi. 

Rouva Syld

Erityistason seksuaaliterapeutti (NACS) ja parisuhdeterapeutti
Tiedosta nautinto -valmentaja

Joko olet tutustunut ihaniin seksuaalista avoimuutta ja parisuhdenautintoa tuottaviin Seksipuhe-, Elämysseksi-, parisuhdepuhe– ja totta vai tarua -kortteihimme? Pääset tilaamaan ne verkkokaupastamme.

Joko olet kuunnellut Tiedosta nautinto -podcastia Spotifyista, jossa puhun asiantuntijoiden ja mieheni Herra Syldin kanssa seksuaalisesta ja suhdenautinnosta?

Tiedosta nautinto -blogit:
Kaikki blogit

Rouva Syld

Erityistason seksuaaliterapeutti (NACS) ja parisuhdeterapeutti

Tiedosta nautinto -valmentaja

Yritys- ja yhteisökouluttaja

Mentaalivalmentaja (PTCA)

Rentoutusvalmentaja

Positive Psychology Practitioner™

Terapeuttisen sidonnan -ohjaaja

Seksuaaliterapia ja parisuhdeterapia

Tule keskustelemaan seksuaalisuudesta, seksistä tai suhteestasi. Löydetään yhdessä keinoja tehdä siitä enemmän juuri sinun tai yhdessä teidän näköistä. Tapaamiset ympäri Suomea etänä Doxy.me -ohjelman kautta tai terapiatilassani Lahdessa. Seksuaaliterapiasta voit lukea lisää täältä ja parisuhdeterapiasta täältä. Varaa aikasi Book Salonista tai susanna@rouvasyld.fi.

Koulutukset yrityksille ja yhteisöille

Varaa huikea Nautinnosta resilienssiä ja stressin hallintaa -luento tai workshop.

Tutustu koulutuksiin
Verkkokauppa:

Ihanat korttimme suhteesi nautinnoksi, kuten Seksipuhe- ja Elämysseksikortit!

Terapiakortit seksuaalineuvojille ja -terapeuteille.

Ajankohtaiset webinaarit.

Terapeuttisen sidonnan -workshopit.

Verkkovalmennukset

Tule verkkokauppaan!
Tiedosta nautinto -kirje:

Ajatuksia nautinnosta elämään, suhteisiin ja seksuaalisuuteen.

Tilaa uutiskirje
Tule seuraamaan somessa:
Rouva SyldRouva SyldRouva Syld
Tiedosta nautinto -blogit:
Kaikki blogit
Sivuston toteuttaaSanavarma