Tiedosta nautinto

Rouva Syld

Teen tätä työtäni sinua varten.

Olen kohtaamisen ammattilainen ja intuitiivinen ihmisihminen. Ihmisten tarinat kiehtovat minua ja olen hyvin onnellinen saadessani olla asiakkaideni luottamuksen arvoinen.

Uskon vahvasti siihen, että ihmisellä on mahdollisuus tehdä elämästä omannäköistä omilla valinnoillaan. Kun niitä tietoisesti lähdemme tarkastelemaan ymmärrämme enemmän itseämme. Minun tehtäväni on auttaa sinua ymmärtämään enemmän itseäsi ja ihmissuhteessa teitä molempia. Oman keskeneräisyyden ja rosoisuuden hyväksyminen on voimaannuttavaa ja antaa avaimet muutokseen.
Kanssani voit keskustella kaikesta seksuaalisuuden, seksin ja suhteiden teemoista.

Jokainen on velvollinen huolehtimaan omasta onnestaan, mutta yksin sitä ei tarvitse tehdä

Parisuhde

Minulla on elämänpolullani takana yli kahdenkymmenen vuoden suhde, kohta kaksikymmentä vuotta lapsiperhe-elämää ja nyt elän uusperheessä. Oma voiman lähteeni on erityisen rakkaudentäyteinen parisuhde, jossa olen saanut kehittyä juuri minuksi ja yhdessä nyt myös kehitämme myös tätä yritystoimintaa.

Minua on vuosia kiehtonut hyvän parisuhteen salaisuus, sen mahdollisuudet ja ymmärrys, miten sellaista voi itse rakentaa. Ja tahdon auttaa myös sinua ja puolisoasi löytämään sen.

Seksuaalisuus ja seksuaalikasvatus

Minua kiehtoo valtavasti myös ihmisen seksuaalisuus ja sen merkitys elämässä, ihmissuhteissa ja ihmisen hyvinvoinnissa. On tärkeää voida seksuaalisesti tasapainoisesti ja se on osa sinun hyvinvointiasi.

Sydämen asiani on myös lapset ja nuoret, jotka tarvitsevat ikätasoista ja asiallista seksuaalikasvatusta. Seksuaalinen ja sukupuolinen moninaisuus on minulle tärkeitä teemoja ja niissä oman identiteetin rakentaminen on merkittävää ihmisen onnellisuudelle.

Teemoina seksuaalinen halu, haluttomuus ja nautinto

Etenkin seksuaalinen halu, haluttomuus ja nautinto ovat minulle tärkeitä teemoja. Haluttomuuden äärellä olemme usein häpeissämme ja nujerrettuja. Haluttomuus koskettaa monia ihmisiä ja heidän suhteitaan. Seksuaalista halua on myös mahdollisuus tutkia ja ymmärtää, sitä kautta on löytää itselleen enemmän nautinnon mahdollisuuksia.

Valmennusta ja neuvontaa

Koulutuksien, elämänkokemuksien, havainnoinnin, analysoinnin ja loputtoman tiedon janon myötä olen nyt tässä. Sinä olet oman elämäsi asiantuntija ja minä kuljen vierelläsi sen aikaa kun kuuntelijaa ja tukea tarvitset.

Koulutukseni:

  • Seksuaaliterapeutti, Sexpo
  • Auktorisoitu Seksuaalineuvoja, Sexpo
  • Solmu parisuhteessa -ohjaaja, Kataja ry
  • Mentaalivalmentaja, PTCA
  • Yhteisöpedagogi AMK, nuoriso- ja kansalaistoiminta
  • Nuorten elämäntaitovalmentaja, Nyyti ry
  • Erityispedagogiikan perusopinnot, Jyväskylän yliopisto
  • Markkinoinnin Tradenomi
  • Sekä lyhyitä vuorovaikutukseen, kohtaamiseen, mielenterveyteen ja ihmisen hyvinvointiin liittyviä koulutuksia

Ota rohkeasti yhteyttä, tiedosta nautinto ja tehdään elämästäsi tyydyttävämpää ja onnellisempaa!

Rakkaudella,
Susanna Syld