Seksileluja miehille ja niille, joilla on penis

Tämän blogin pääset kuuntelemaan Soundcloudista tästä linkistä.

Seksilelut vaativat vapautta, nekin, jotka on tehty miesten ja peniksellisten iloksi. Tai oikeastaan eivät ne lelut mitään vaadi, vaan ihmisen nautinto. Lelu kun on vain väline nautintoon. Silti se on etenkin miesten kohdalla jostain syystä kielletympää, salatumpaa, ehkä vähän jopa irstasta. Eikö niille riitä jo se, että orgasmit ovat helpompia ja yhdyntää tuntuu olevan valtavasti saatavilla? En usko, että riittää, enkä etenkään edes ajattele, että tarvitsee riittää. Kenellä tahansa on oikeus nautintoon ja sen lisäämiseen kaikin keinoin.

Tässä blogissa seksileluvinkit on vinkattu tyylikkäille LushPlease -nettisivuille. Verkkokauppa on ihanan ystäväni Riinan kauppa, ja blogin lukijana saat sinne alennuskoodin: SYLD15, joka oikeuttaa 15% -alennukseen.
Tätä voi kutsua myös kaupalliseksi yhteistyöksi.

Nopeus, laiskuus ja helppous?

Miksi vaivautua kaivamaan joku lelu esille, kun on kaksi tervettä kättä, valtava mielikuvitus tai sitten porno? Tai se puoliso. Tämä ei ole syytös, vaan ravistelua. Onko seksin helppous se mittari, vai mahdollisimman vähäisen vaivan näkeminen? Jos on, niin se on sääli, koska vähän enemmän panostamalla pääsee ihan toisille nautinnon tasoille. Siellä asuvat aistilliset ilot, tuhmuuden kuorruttama mieli ja suuremmat orgasmit. Nopeus ja helppous tuo usein myös pikaisempaa ja laihempaa nautintoa. Ihminen on siitä jännä otus, että monessa muussakaan asiassa ei kiire tuo koskaan parhainta lopputulosta. Eikä tyydytystä.

Mielenkiintoinen ja aistirikas seksi houkuttelee enemmän.

Enkö riitä ilman seksileluja?

Tämä sama ajatus kumpuaa sukupuolesta tai -puolettomuudesta riippumatta monien mielessä. Miksi hankkia tekovagina, jos on pimpillinen kumppani? On kaunis ajatus, että seksi on luonnollista, ihmisten välistä ja niin sen vain pitää ollakin. Mutta ihminen ei ole muillakaan elämän alueilla tyytynyt vain siihen perusajatukseen, vaan kehittänyt asioita kohti suurempia nautintoja. Miksi syödään gourmeruokaa, kun voi elää makaronilaatikolla? Miksi ajellaan Ferrarilla, kun Fiatillakin pääsee? Ihmisellä on oikeus ja mahdollisuus lisätä elämäänsä elämyksiä ja kokemuksia, miksei sitten seksileluissakin.

Riittämättömyyttä on hyvä purkaa auki. Ihminen on aina ihminen. Ihmisen kosketusta, ihon lämpöä ja yhteyttä ei voi tuottaa mikään lelu, joten niiden tuoma nautintokaan ei voi sellaisesta kilpailla.

Seksilelu miehelle

Pitkässä suhteessa seksilelut ovat seksin suola ja sokeri

Tee leluista yhteistä nautintoa. Älä keskity omaan hyvään itsekkäästi, vaan ole ahnaasti myös tutkimassa kumppanin nautintoa. Lelut ovat varsin ihmeellisiä välineitä tuottamaan sitä lisää ja eri tavoin. Kuten muutkin mausteet, eivät ne ole pääruokaa, vaan sitä bonusta, jolla saadaan erilaisuutta laajennettua. Itsensä, omien tunnelmien ja aistimuksien tutkiminen ja sen jakaminen kumppanin kanssa on seksiä parhaimmillaan.

Leluilla voi myös hyvin tasata haluttomuuden eriparisuutta. Vähemmän tahtova kumppani voi lempeydestään ja hellyydestään tuottaa leluilla toiselle vaikka minkälaista nautintoa, varsinaisesti omalla keholla osallistumatta mitenkään. Moni peniksellisen kumppani tarjoilee jopa vastentahtoisesti kehoaan toisen käyttöön, vaikka ei itse juurikaan välittäisi. Miksi ei tarjoilisi ennemmin leluilla tuotettua iloa, olisi toisen nautinnossa mukana ja saisi rauhan omien rajojen kunnioittamiselle. Se rauha kun muutenkin pitäisi olla ehdoton itsestäänselvyys. Ja toki aina tämä leikkiminenkin vapaaehtoista. Mutta leluilla voi tyydyttää seksuaalisia tarpeita tehokkaasti suhteessa, niin yksin kuin yhdessäkin. Peniksellisen nautintoon voi kokeilla esimerkiksi tällaisia nautintokuppeja.

Miesten seksilelu

Masturbointi seksileluilla

Oma nautinto on tärkeää ihan jokaiselle ihmiselle. Masturbointia voi ja kannattaa varioida, siinä rajat ovat vain itse määriteltävissä. Lelut voivat tuoda vaihtelua kiihotukseen ja mielikuvituksen lisäämiseen. Peniksellisenkin on erityisen tärkeää tutustua omaan kehoonsa, arvostaa sen nautintopisteitä, sen upeutta ja helliä sitä hyvällä. Oman vartalon kunnioitus ja arvostus nostaa itsetuntoa ja hyväksyntää. Se tuo rentoutta ja keveyttä elämään, kun on mahdollisuus tuottaa itselle nautintoa, kun sitä tarvitsee tai silkasta riemusta.  Oman nautinnon kanssa saa myös hifistellä, ja tällä masturbaattorilla se onnistuu.

Seksileluja on loputtomasti

On oikeus nauttia. On oikeus nauttia tuhmasta, kielletystä ja riettaasta. On oikeus nauttia erilaisesta tuntumasta, vieraudesta, jännyydestä ja epävarmuudesta. Ja on toki kaikki oikeus olla nauttimatta. Yhden tai kahden kokeilun perusteella ei kannata torpata leluarsenaalia. Joskus itselle toimivaa nautintoa pitää etsiä enemmän. Joskus toisena päivänä toimii joku ja seuraavalla kerralla ihan jokin toinen. Kaikki lelut eivät sovikaan omaan käyttöön, eikä tarvitsekaan. Omat fiilikset, vartalon kokemukset ja tuntemukset ovat niitä, joita tässä lajissa kuunnellaan. Joillakin penis voi puutua pitkästä värinästä, ja silloin on vähennettävä voimaa. Jotkut lelut ovat kolhoja, hankalia pitää kädessä tai vaikeaa puhdistaa. Käyttökokemukset antavat suuntaa, mutta oma kokemus on se oleellinen.

Jotkut lelut toimivat itse käyttäen paremmin, toiset taas kumppanin käyttämänä. Avoin keskustelu tuntemuksien äärellä on erityisen tärkeää. Mikä tuntuu hyvältä, mikä ei? Ja mitä jos muuttaa lelun suuntaa ja värinän voimakkuutta, tuntuuko paremmalta? Mitään ei tarvitse sietää, eikä minkään ”kuulu” tuntua hyvältä, jos se ei tunnu. Ja niin kuin kaikki uudet asiat, tämäkin vaatii harjoittelua, harjoittelua ja harjoittelua. Ja mikäs sen kivempaa?

Miesten seksilelu

Entä se yhdyntä?

Toivon suuresti, että joku päivä seksi ei enää ole mielikuvissamme yhtä kuin yhdyntä. Mutta valitettavasti se edelleen niin tuntuu olevan. Herättele itseäsi seksileikkeihin niin, että yhdyntä ei ole se ainoa pakko ja päämäärä. Seksiä on kaikki, missä ihminen saa nautintoa ja on kiihottunut, ainakin mielen asteella. Seksiä on sekin, että hyväillään vuorotellen toinen toisiamme leluilla, ja kukaan ei laukea. Seksiä on sekin, että nauttii omin käsin leluista kumppanin sylissä tai katsellen. Yllättävän usein ihminen olisi auki ja valmis nautinnollisimpaan leikkiin vasta orgasmien ja ehkä sen yhdynnän jälkeenkin. Eikä sitä mahdollisuutta kannata hukata ajatellen, että seksin kuuluu päättyä siihen.

Yhdyntääkin voi ja kannattaa rikastuttaa. Siihenkin saat lisäboostia molempien tai toisen peppuleluista tai esimerkiksi duo -väristimistä.

Näillä ajatuksilla seksilelujen kanssa alkuun:

  • Älä mieti onnistumista, vaan keskity vartalon ja mielen nautintoon
  • Kokeile vartalolle ja penikselle erilaisia materiaaleja, nahkaa, pehmeää karvaa, silkkisiä ja samettisia
  • Ota käsileikkeihin mukaan erilaisia silikoni-, muovi- tai kumiputkiloita tai suppiloita tuomaan stimulaatiota.
  • Kokeile erilaisia vibroja ja väristimiä nänneille, peniksen varrelle, terskan juureen, kiveksille, eturauhasen alueelle ja peppuun.
  • Lisää tuntumaa saa myös sitomalla penistä ja kiveksiä tai laittamalla erilaisia renkaita niiden ympärille. Tässä uusi vibrasäätöinen penisrengas malliksi.
  • Hyvässä yhteisymmärryksessä ei lelujen käytöllä ole rajoja. Muista kuitenkin aina niiden puhdistaminen ja se, että peppulelut ovat aina erikseen tai hyvin suojattuna käytettyjä.

Miten lisäisit omaa tai kumppanin nautintoa?

Koko LushPlease -verkkokaupan valikoimasta saat 15% alennusta, kun käytät meidän alennuskoodia SYLD15 ja se koskee myös jo alennettuja tuotteita.


Leikkimielellä,

Rouva Syld
Seksuaaliterapeutti
Mentaali- ja parisuhdevalmentaja

Tule keskustelemaan suhteestasi ja seksuaalisuudestasi.
Tapaamiset ympäri Suomea etänä ja Lahden alueella livenä.
Seksuaaliterapiasta voit lukea lisää täältä ja pari- ja ihmissuhdevalmennuksesta täältä.

Joko olet tilannut parisuhteesi iloksi verkkokaupastamme parisuhteesi riemuksi kortteja?
Pääset tilaamaan ne parisuhdeseksi -kaupasta.

Muistathan seurata meitä instassa @rouvasyld ja Facebookissa:
Ihmissuhteet ja seksuaalisuus Rouva Syld

Luethan muita blogejamme täältä.

Lue aiempia blogejamme leikkimisestä ja leluista täältä:

Nainen ja dildo -mitä miehen tulee tietää
Kulta, kaipaisitko sooloilurauhaa?
Pihviä ja suihinottoa, eli päivä maskuliinisuudelle.
Seksivälineet on mahdollisuus nautintoon, ei mikään riski.
Isä, saathan nautintoa?

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.