Susanna Syld 1

Susanna Syld

Olen tässä työssäni terapeuttina, valmentajana ja kouluttajana
sinua varten, auttamassa sillä kaikella mitä olen ja mitä osaan.

Susanna Syld 2

Sinua kohtaamassa

Olen Susanna

 

Ennen kaikkea nainen ja ihminen. Olen löytänyt oman rakkaustyöni ja merkityksen elämälle tästä ihmissuhdetyöstä ja nautinnon teemoista. Rakastan kohtaamisia, ymmärryksen lisäämistä ja työni merkitystä ihmisille.

 

Olen toisessa pitkässä suhteessani onnellisena vaimona. Olen kolmen ihanan lapsen äiti ja uusperheessämme on yhteensä viisi lasta. Lapsi- ja uusperheen ilot ja haasteet ovat siis erityisen tuttuja. Tahtotilani parisuhteessa on aina ollut ymmärtää enemmän itseäni sekä kumppaniani. Koulutukseni lisäksi ammennan sinulle kaikkea ymmärrystä mitä elämä on minulle suhteista ja seksuaalisuudesta tuonut.

Rouva Syld

"Rakastan sitä mitä teen ja kiinnostukseni ihmisiin on loputon."

Mitä voin terapeuttina ja valmentajana sinulle antaa?

Terapia on sinun aikaasi ja siellä kuljetaan kohti sinun tavoitteitasi ja suhteessa teidän yhteisiä tavoitteitanne. Minä luon terapiaan lempeän, ymmärtävän ja hyväksyvän tilan, jossa saat kertoa juuri niitä asioita, mitä haluatkin. Minulla on pitkä ihmistyön kokemus, olen intuitiivinen kohtaaja ja kuuntelija. Olen myös rohkea haastaja, silloin kun sitä kaipaat. Mikään seksuaalisuuden ja parisuhteen aihe ei ole minulle vieras. Kanssani voit keskustella kaikesta seksuaalisuuden, seksin ja suhteiden teemoista.

 

Valmentajana ja kouluttajana haluan oivalluttaa, haastaa ja tuoda armollista lähestymistä, jotta pääset uutta kohti. Oman kokemukseni kautta uskon vahvasti siihen, että ihmisellä on mahdollisuus tehdä elämästä omannäköistä ja nautinnollisempaa omilla valinnoillaan. Jokaisella on elämässään kutsumus ja minulle se on ihmisten ymmärtäminen.

Koulutukseni:

 • Erityistason seksuaaliterapeutti (NACS)
 • Auktorisoitu seksuaalineuvoja (SSS)
 • Mentaalivalmentaja, PTCA
 • Rentoutusvalmentaja (SHL)
 • Solmu parisuhteessa -ohjaaja
 • Positive Psychology Practitioner™
 • Yhteisöpedagogi AMK
 • Keho- ja traumatyöskentelyn opintoja
 • Nuorten elämäntaitovalmentaja, Nyyti ry
 • Erityispedagogiikan perusopinnot, Jyväskylän yliopisto
 • Markkinoinnin tradenomi

 

Lisäksi vuorovaikutukseen, kohtaamiseen, mielenterveyteen ja ihmisen hyvinvointiin liittyviä koulutuksia.

 

Ota rohkeasti yhteyttä, tiedosta nautinto ja tehdään elämästäsi tyydyttävämpää ja onnellisempaa!

Rouva Syld

"Sinun tarinasi on minulle tärkeä ja uskon, että yhdessä saamme tarinastasi kauniimman."

Psykofyysistä työskentelyä

Psykofyysinen seksuaaliterapia

Teen minä ihmisten kanssa mitä tahansa, se liittyy aina niin mielen kuin kehon ymmärtämiseen. Mielikuvat rajoittavat, ohjaavat ja estävät meitä. Mutta kun ne saadaan valjastettua sinua hyödyttämään, ei mikään enää ole esteenäsi.

 

Mielen ymmärtäminen ja kehon viestien kuuntelu ovat tärkeitä taitoja. Sinä olet ihmeellinen kokonaisuus, ja se on kaikessa tekemisessäni tärkeää. Hyödynnän terapiassa aina sekä mentaali- että rentoutusvalmennuksen keinoja silloin kun ne ovat asiakkaalle hyödyllisiä.

Nautintovalmentaja

Rouva Syld

Nautinto on elämän voimaa, jota me saamme niin tietoisen pysähtymisen kautta ihan arkisissa hetkissä kuin kosketuksen ja seksuaalisen nautinnon kautta. Ilman nautintoa elämä on kuivaa ja koemme sen lähinnä sietämiseksi ja selviämiseksi. Nautinnolle on tärkeää antaa omassa mielessä tilaa ja lupaa, koska jokaisella meistä on siihen oikeus.

Nautinto ei aina tapahdu luonnostaan, koska polkumme on usein opettanut, ettämme ole sen arvoisia. Ja silloin on lähdettävä etsimään uudelleen omaa polkua nautintoon ja sitä kautta merkityksellisempään ja onnellisempaa elämään. Nautinto on valintaa ei vahinko.

Kouluttaja Susanna Syld

Pariterapeutti Lahti

Koko työurani olen kouluttanut ja valmentanut tavalla tai toisella isoja ja pieniä ryhmiä. Kouluttajana haluan havahduttaa, innostaa, ymmärryttää ja ravistellakin. Nautin siitä, että saan tuoda osaamistani ihmisille ja se saattaa hyödyttää tai muuttaa ihmisten elämää.

 

Kun rakastaa mitä tekee, se rakkaus tarttuu aina kuulijaankin. Kuulen usein olevani lempeä, sensitiivinen, mutta rohkea kouluttaja ja sellaisena tahdon itseni nähdäkin.

Rouva Syld

"Vapaus on oikeutta rehellisyyteen."

Sivuston toteuttaaSanavarma