Palvelut

Seksuaaliterapia ja -neuvonta

Jokaisella ihmisellä on oikeus nauttia omasta seksuaalisuudestaan, niin myös sinulla. Minun tehtäväni seksuaaliterapeuttina tukea sinun hyvinvointiasi, juuri sellaisena kuin olet ja lisätä voimavaroja sinun elämässäsi.

Seksuaaliterapia vastaanotolle asiakkaani hakeutuvat haluttomuuden, halujen eriparisuuden ja erilaisten seksuaalisten mieltymyksien kysymyksissä. Yleisiä teemoja ovat myös: orgasmi- ja nautintovaikeudet, yksinäisyys ja halu vahvistaa omaa seksuaalista itseluottamusta.

Voit tulla seksuaalineuvontaan monenlaisten seksuaalisten haasteiden, kysymyksien tai mieltä painavien asioiden takia. Voit tutkia omaa seksuaalista polkuasi ja sen merkityksiä kanssani. Kumppanin kanssa voitte tulla neuvontaan kriisin yllättäessä tai jo aiemmin, vaikka kaikki olisi hyvin tai loistavasti.

Vastaanotolleni on tervetulleita kaikki sukupuolet, pari- ja monisuhteiset tai yksilöt.
Sinun ei tarvitse olla mihinkään valmis, olethan rohkea ja varaat ajan!

Lue lisää seksuaaliterapiasta

Lue täältä blogini seksuaalineuvonnasta: Viisi syytä tulla seksuaalineuvontaan ja yksi syy mennä lääkäriin.

Ihmissuhdevalmennus

Elämämme ihmissuhteet on meille tärkeimpiä hyvinvoinnin turvasatamia. Hyvinvoivassa suhteessa elää onnellisuus ja siinä on kahdella yksilöllä tilaa olla kokonaisia ihmisiä yhdessä. Minun tehtäväni valmentajana on auttaa suhdettanne voimaan paremmin ja tuomaan teille avaimia löytää siitä itsenne näköinen suhde.

Ihmissuhdevalmennuksessa tulette molemmat kuulluiksi omina yksilöinä tarpeidenne ja toiveidenne kanssa. Etsimme yhdessä konkreettisia keinoja rakentavaan vuorovaikutukseen. Pohdimme vastauksia suhteenne solmukohtiin ja ennaltaehkäisemme uusia solmuja.

Valmennukseen ovat tervetulleita monisuhteissa elävät ja myös yksilöt, jotka haluavat miettiä omaa ihmissuhdettaan.

Olet lämpimästi tervetullut luokseni keskustelemaan!
Keskustelumme vastaanotollani ovat aina luottamuksellisia.

Lue lisää ihmissuhdevalmennuksesta.

Seksuaalikasvatus

Meidän aikuisten positiivinen velvollisuus on lasten ja nuorten oikea-aikainen ja turvallinen seksuaalikasvatus. Tänä päivänä myös mediaan liittyen tarvitaan monenlaisia turvataitoja.

Lue seksuaalikasvatuksen mahdollisuuksista lisää täältä.

Koulutukset ja luennot

Koulutan ja luennoin erilaisista seksuaalisuuden tai parisuhteen teemoista yrityksien, yhteisöjen tai yhdistyksien tarpeiden mukaan. Markkinointialan osaajana myös mediakasvatus ja seksuaalisuus on osaamisalaani.

Lue lisää teemoista, koulutus- ja luentomahdollisuuksista täältä.

Tilaa kirjoitus

Kirjoitan mielelläni seksuaalisuuteen, seksiin ja parisuhteisiin liittyviä blogeja, artikkeleita, kolumneja sekä muita tekstejä yrityksenne ja yhteisönne tarpeisiin.

Lue lisää tilattavista kirjoituksista.

Kaikkiin palveluihin liittyen otathan yhteyttä: susanna@rouvasyld.fi