Seksuaaliterapia

Jokaisella ihmisellä on oikeus nauttia ja saada voimaa omasta seksuaalisuudesta.

Seksuaaliterapia on sinulle, joka pohdit:

  • omaa seksuaalisuuttasi ja sen toteuttamista
  • sukupuoli-identiteettiäsi ja seksuaalista suuntautumistasi
  • parisuhdettasi ja parisuhdeseksiäsi
  • halua tai haluttomuutta
  • iän, sairauksien, elämäntilanteen tai jonkin muun vaikutusta seksuaalisuuteesi tai seksielämääsi
  • toiminnallisia ongelmia seksissä
  • mitä tahansa seksuaalisuuden ja seksin teemaa

Seksuaaliterapia

Toteuttamani seksuaaliterapia on lyhytterapiaa, jossa tapaamme noin 5 – 20 kertaa asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Terapiamenetelmäni pohjautuvat ratkaisukeskeiseen terapiaan, logoterapiaan ja myötätuntokeskeiseen terapiaan, joissa mietitään merkityksellisyyttä ja itsensä arvostamista. Armollisuus itseä kohtaan ja tietoisuus omasta toimijuudesta on erityisen tärkeää ja siihen pyrimme yhdessä.

Sinun seksuaalisuus

Seksuaalisuus on valtava voimavara, tärkeä osa identiteettiämme ja onnellisuuttamme. Seksuaalisuus on sitä mitä olemme, mutta se muuttuu elämän varrella paljonkin. Seksuaalisuuden merkitys elämässämme on valtava, jos vain ymmärrämme mihin kaikkeen se vaikuttaa. Kun saamme olla sellaisia kuin olemme, herkimmilläkin hetkillä, voimme kaikessa elämässämme paremmin.

Seksuaalineuvonta

Seksuaalineuvonta on lyhyempi prosessi, jossa keskitymme monenlaisten pulmien ja huolien avaamiseen ja voimme pohtia yhdessä ratkaisuja niihin. Tapaamisia on neuvonnassa noin 1- 5 kertaa.

Lupa puhua seksistä

Seksissä mahdollisuudet ovat loputtomat, jos ihminen uskaltaa sille täysin antautua. Seksin äärellä on mahdollisuus kehittää itseään, opetella taitoja ja haastaa ajatuksiaan niin, että se tuo mahdollisimman paljon hyvinvointia elämääsi. Seksistä puhuminen ja sen opettelu auttavat syventämään seksielämää ja helpottavat omien tarpeiden esille tuomista.

Jos seksuaalisuuden tai seksin teemat mietityttävät otathan rohkeasti yhteyttä. Voimme tavata toimitiloissa Lahden keskustassa ja videopuhelimitse eri kanavissa.

Seksuaaliterapia ja -neuvonta tapahtuvat keskustellen, sinun ajatuksiasi kunnioittaen. Lupaan sinulle uusia näkökulmia ja tahdon huojentaa mieltäsi ja huoltasi.

Tapaamisessamme sinä olet asiantuntija ja minä olen läsnä sinua varten.

Seksuaaliterapian ja neuvonnan hinnat:

  • Yksilö 1 h / 80 e (sis. alv)
  • Yksilö 1,5 h / 110 e (sis. alv)
  • Pariskunta 1,5 h / 120 e / (sis. alv)

Ajanvaraus: susanna@rouvasyld.fi

Seksuaalisuuden teemoista saat lisätietoja ja tukea myös seuraavista linkeistä:

www.sexpo.fi
www.vaestoliitto.fi
www.seta.fi
www.transtukipiste.fi

Parisuhdeseksi