Seksuaaliterapia

Seksuaaliterapia on sinulle, joka pohdit:

  • parisuhdettasi tai parisuhdeseksiäsi
  • seksuaalista halua tai haluttomuutta
  • omaa seksuaalisuuttasi ja sen toteuttamista
  • sukupuoli-identiteettiäsi ja seksuaalista suuntautumistasi
  • iän, sairauksien, elämäntilanteen tai jonkin muun vaikutusta seksuaalisuuteesi tai seksielämääsi
  • toiminnallisia ongelmia seksissä
  • mitä tahansa seksuaalisuuden ja seksin teemaa

Terapeuttina rva Syld on avoin, kiinnostunut, lämmin, empaattinen ja ammattitaitoinen. Hän luo ilmapiirin missä on helppo puhua vaikeista asioista, ottaa molemmat huomioon kysymyksillään ja antaa uusia näkökulmia ja pohdittavaa. Löysimme kumppanimme kanssa uudestaan toistemme luo terapian avulla, kun emme omin avuin enää osanneet ratkoa ongelmiamme.

Terapia antoi meille keinoja läheisyyden ylläpitämiseen, ettei palaisi samoihin kaavoihin kuin aiemmin. Olemme tosi onnellisia ja kiitollisia, että uskalsimme ottaa tämän askeleen. Suosittelemme lämmöllä!
(asiakaspalaute)

Seksuaaliterapia

Toteuttamani seksuaaliterapia on lyhytterapiaa, jossa tapaamme noin 5 – 20 kertaa asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Terapiamenetelmäni pohjautuvat ratkaisukeskeiseen terapiaan, narratiiviseen ja itsemyötätunto -terapiaan. Armollisuus itseä kohtaan ja tietoisuus omasta toimijuudesta on erityisen tärkeää ja siihen pyrimme yhdessä.

“Sain kertoa asioista jotka olin jo pitkään halunnut päästä kertomaan.
Se, miten asiat otettiin vastaan, oli helpotus. Sain hyväksyntää ja pystyin jättämään mieltäni painaneet asiat menneisyyteen.”
(asiakaspalaute)

Sinun seksuaalisuus

Seksuaalisuus on valtava voimavara, tärkeä osa identiteettiämme ja onnellisuuttamme. Seksuaalisuus on sitä mitä olemme, mutta se muuttuu elämän varrella paljonkin. Seksuaalisuuden merkitys elämässämme on valtava, jos vain ymmärrämme mihin kaikkeen se vaikuttaa. Kun saamme olla sellaisia kuin olemme, herkimmilläkin hetkillä, voimme kaikessa elämässämme paremmin.

Seksuaalineuvonta

Seksuaalineuvonta on lyhyempi prosessi, jossa keskitymme monenlaisten pulmien ja huolien avaamiseen ja voimme pohtia yhdessä ratkaisuja niihin. Tapaamisia on neuvonnassa noin 1- 5 kertaa.

Lupa puhua seksistä

Seksissä mahdollisuudet ovat loputtomat, jos ihminen uskaltaa sille täysin antautua. Seksin äärellä on mahdollisuus kehittää itseään, opetella taitoja ja haastaa ajatuksiaan niin, että se tuo mahdollisimman paljon hyvinvointia elämääsi. Seksistä puhuminen ja sen opettelu auttavat syventämään seksielämää ja helpottavat omien tarpeiden esille tuomista.

Jos seksuaalisuuden tai seksin teemat mietityttävät otathan rohkeasti yhteyttä. Voimme tavata toimitiloissani Lahden keskustassa ja etänä Doxy.me -terapiayhteyden kautta.

Seksuaaliterapia ja -neuvonta tapahtuvat keskustellen, sinun ajatuksiasi kunnioittaen. Lupaan sinulle uusia näkökulmia ja tahdon huojentaa mieltäsi ja huoltasi.

Tapaamisessamme sinä olet asiantuntija ja minä olen läsnä sinua tai teitä varten.

Seksuaaliterapian ja neuvonnan hinnat:

  • Yksilö 90 e / 60 min (sis. alv) (HUOM! Tavallista pidempi terapia-aika!)
  • Yksilö 120 e / 90 min (sis. alv)
  • Pariskunta 125 e / 90 min (sis. alv)

Ajanvaraus: susanna@rouvasyld.fi tai puh 040 531 6306

Seksuaalisuuden teemoista saat lisätietoja ja tukea myös seuraavista linkeistä:

www.sexpo.fi
www.vaestoliitto.fi
www.seta.fi
www.transtukipiste.fi

Parisuhdeseksi