Rouva Syld

Parisuhdeterapia

Parisuhdeterapiaa niin etänä, kuin livenä Lahdessa. Sinulle, joka haluat tulla kuulluksi omien haasteiden, tavoitteiden ja tarpeiden äärellä.

Seksuaaliterapeutti Lahti

Parisuhdeterapia

Parisuhdeterapiaan voit tulla yksin tai yhdessä kumppanisi tai kumppanien kanssa. Terapiassa keskitymme tulevaan tunne- ja ratkaisukeskeisesti ja voimavaroja etsien. Terapiassa on tarkoitus ymmärtää enemmän toista, jotta löydämme keinoja ratkaista yhteisen elämän haasteita.

 

Sä teet äärimmäisen helpoksi itseensä katsomisen. Onnistut laittamaan jämähtäneet ajatukset taas liikenteeseen ja haastat uskomattoman lempeästi olemaan rehellinen itselleni. Ja sitä olenkin, tosi mielelläni. Kunhan vaan mulle näytetään ne sokeat kohdat, mihin en oikein osaa aina katsoa.
Kiitos Susanna <3. Kiitos. (Asiakaspalaute)

Parisuhdeterapia on suhdettanne varten

Hyvinvoivassa suhteessa sinun tarpeesi täyttyvät riittävästi ja saatte iloa ja onnellisuutta elämäänne. Turvallisessa ihmissuhteessa kaksi yksilöä muodostavat ja rakentavat yhdessä voimauttavan suhteen. Parisuhteessa oleminen on taitoja ja niiden kehittämistä.

 

Susannan kanssa uskalsimme puhua siitäkin, mitä kotona on vaikeaa avata. Terapia sai uskomaan, että meillä on vielä toivoa. Riitelyyn saimme toimivia työkaluja.
(Terapiapariskunta, yhdessä 20 v.)

Parisuhdeterapia:

 • Suhteen tunneyhteys ja sen vahvistaminen
 • Suhteessa tarpeiden täyttymättömyys
 • Vuorovaikutuksen vaikeudet
 • Kosketuksen ja läheisyyden haasteet
 • Parisuhteen roolit ja odotukset
 • Uusperheen parisuhteen haasteet
 • Erityisherkkyys parisuhteessa
 • Romanttisten ja seksuaalisten suhteiden solmiminen, ylläpitäminen ja löytäminen
 • Luottamuksen ja turvallisuuden puute
 • Mustasukkaisuus parisuhteessa
 • Uskottomuus parisuhteessa
 • Parisuhteen ja romantiikan uudelleen rakentaminen
 • Kokemattomuus suhteissa ja siihen liittyvät kysymykset
 • Riippuvuudet ja niiden tuomat ongelmat suhteeseen
 • Ero ja eron uhka
 • Parisuhdeseksi (katso seksuaaliterapia)

Tietoisesti parempi ihmissuhde

Tunneyhteydellisessä suhteessa luottamus rakentuu sille, että tulette kohdatuksi tunteidenne kautta niin vahvoina, kuin heikkoinakin hetkinä. Tyytyväisyyteen suhteessa vaikuttaa merkittävästi suhdetarpeiden täyttyminen. Ihanassa suhteessa huomioidaan toista niin, että täyttyy kokemus merkityksellenä ja arvokkaana ihmisenä olemisesta.

 

Onnellisessa suhteessa tärkeintä on kuulluksi ja nähdyksi tuleminen kokonaisena ihmisenä kaikin tuntein. Molempien tarpeet ja toiveet niin suhteelle kuin rakkaudellekin ovat yhtä tärkeitä ja ainutlaatuisia. Tunteet kohdataan ja niille voidaan olla empaattisia ja myötätuntoisia.

Sitä, mitä ymmärrämme, voimme muuttaa

Parisuhdeterapiassa keskitymme suhteen hyvinvointiin, tutkimme yhdessä sen mahdollisuuksiin ja teemme konkreettisia ihmisen kokoisia muutoksia siihen, mikä vie juuri teitä eteenpäin. Tunnekeskeisessä parisuhterapiassa tutkimme tunteiden kokemista, niiden sanoittamista ja ymmärtämistä. On tärkeää tulla syvien tunteiden kanssa kohdatuksi. Parisuhdeterapiassa keskitymme konkreettisiin keinoihin ja tarkastelemme suhdetta eri näkökulmista.

 

Parisuhdetaitoja on mahdollista kehittää kaiken aikaa, missä kohtaa elämää ja ihmissuhdetta tahansa. Parisuhdeterapiassa ymmärrämme menneisyyttä ja keskitymme parempaan tulevaan. Tietoisen ja konkreettisen toiminnan kautta on mahdollisuus tehdä pysyviä muutoksia. Minun tehtäväni on tehdä terapiasta on teidän näköistänne, ymmärtävää ja luotettavaa.

Rouva Syld

Jokainen suhde on ainutlaatuinen matka ihmisyyteen

Nautintovalmennus

Jos parisuhteemme kaipaa lisää hyvää oloa tai huoltamista, kannattaa varata aika nautintovalmennukseen. Siinä keskitytään tulevaan, olemassa olevan hyvän vahvistamiseen ja huoltamiseen.

 

Nautintovalmennus voi keskittyä parisuhteen tai seksin teemoihin. Valmennus toteutuu aina yksilöllisesti, mutta saatte kaiken terapeuttisen ja ammatillisen osaamisen hyödyksenne.

Erotyö

Parisuhteessa tulee eteen tilanteita, että ero on suhteessa yksilöiden kannalta parempi ratkaisu. Joskus eroon päädytään riippuvuuksien tai uskottomuuskriisin kautta. Parisuhdeterapiassa voi pohtia eroa turvallisesti ja rakentaen molemmille parempaa tulevaisuutta. Erosta on mahdollisuus tehdä myös hyvä ja toista kunnioittava.

Uusperheen parisuhde

Uusperheessä ollaan aina monenlaisien toiveiden ja tarpeiden äärellä. Uusperheen tuomat haasteet eivät aina tule kuulluksi edes ammattilaisten kanssa. Uusperheen parisuhteelle tulee valtavan paljon ulkoista ja sisäistä painetta onnistumisesta. Uusperheessä koetaan tänä päivänä valtavasti kiusaamista ja niissäkään tilanteissa ei kannata jäädä yksin.

 

Uusperheiden parit kaipaavat usein tukea perheytymiseen, suhteen vahvistamineen ja esimerkiksi ex-kumppaneiden rajaamiseen. Tästä kaikesta voimme puhua parisuhdeterapiassa, keskittyen kuitenkin teidän suhteenne vahvistamiseen.

Parisuhdeterapian hinnat:

Yksilö 105 e / 60 min (sis. alv) (HUOM! Tavallista pidempi terapia-aika!)
Yksilö 130 e / 90 min (sis. alv)
Pariskunta 145 e / 90 min (sis. alv)

 

Varaathan aikaa minulle:

Varaa aika

 

Tai laitathan viestiä: susanna@rouvasyld.fi

 

Mikäli sinulle tulee este, peruthan aikasi viimeistään vuorokautta aikaisemmin.

Perumattomat tapaamiset veloitetaan normaalisti.

 

Ota rohkeasti yhteyttä, tiedosta nautinto ja tehdään elämästäsi tyydyttävämpää ja onnellisempaa!

Varaa aika
Sivuston toteuttaaSanavarma