Rouva Syld

Parisuhdeterapia

Parisuhde- ja seksuaaliterapiaa niin etänä, kuin livenä Lahdessa. Sinulle, joka haluat tulla kuulluksi omien haasteiden, tavoitteiden ja tarpeiden äärellä.

Seksuaaliterapeutti Lahti

Parisuhdeterapia

Parisuhdeterapiaan voit tulla yksin tai yhdessä kumppanisi tai kumppanien kanssa. Terapiassa keskitymme tulevaan ratkaisukeskeisesti ja lempeästi. Terapiassa on tarkoitus ymmärtää enemmän toista, jotta löydämme keinoja ratkaista yhteisen elämän haasteita.

 

Sä teet äärimmäisen helpoksi itseensä katsomisen. Onnistut laittamaan jämähtäneet ajatukset taas liikenteeseen ja haastat uskomattoman lempeästi olemaan rehellinen itselleni. Ja sitä olenkin, tosi mielelläni. Kunhan vaan mulle näytetään ne sokeat kohdat, mihin en oikein osaa aina katsoa.
Kiitos Susanna <3. Kiitos. (Asiakaspalaute)

Parisuhdeterapia on suhdettanne varten

Hyvinvoivassa suhteessa sinun tarpeesi täyttyvät riittävästi ja saatte iloa ja onnellisuutta elämäänne. Turvallisessa ihmissuhteessa kaksi yksilöä muodostaa ja rakentaa yhdessä voimauttavan suhteen. Parisuhteessa oleminen on taitoja ja niiden kehittämistä.

 

Susannan kanssa uskalsimme puhua siitäkin, mitä kotona on vaikeaa avata. Terapia sai uskomaan, että meillä on vielä toivoa. Riitelyyn saimme toimivia työkaluja.
(Terapiapariskunta, yhdessä 20 v.)

Parisuhdeterapia:

 • Hankalat kokemukset
 • Vuorovaikutuksen vaikeudet ja riitely
 • Parisuhteen roolit ja odotukset
 • Uusperheen ongelmat
 • Erityisherkkyys
 • Romanttisten ja seksuaalisten suhteiden solmiminen, ylläpitäminen ja löytäminen
 • Luottamuksen puute
 • Mustasukkaisuus parisuhteessa
 • Uskottomuus parisuhteessa
 • Parisuhteen ja romantiikan uudelleen rakentaminen
 • Kokemattomuus suhteissa ja siihen liittyvät kysymykset
 • Kriisit parisuhteessa
 • Riippuvuudet ja niiden tuomat ongelmat suhteeseen
 • Lapsiperheen ongelmat
 • Ero ja eron uhka
 • Parisuhdeseksi (katso seksuaaliterapia)

Tietoisesti parempi ihmissuhde

Hyvässä suhteessa luottamus rakentuu sille, että tulette kohdatuksi niin vahvoina, kuin heikkoinakin hetkinä. Suhteen onnellisuuteen vaikuttaa merkittävästi keskusteluyhteys sekä fyysisen läheisyyden tarpeiden täyttyminen. Ihanassa suhteessa huomioidaan toista niin, että täyttyy kokemus arvokkaana ihmisenä olemisesta.

 

Onnellisessa suhteessa tärkeintä on kuulluksi ja nähdyksi tuleminen kokonaisena ihmisenä. Molempien tarpeet ja toiveet niin suhteelle kuin rakkaudellekin ovat yhtä tärkeitä ja ainutlaatuisia.

Sitä, mitä ymmärrämme, voimme muuttaa

Parisuhdeterapiassa keskitymme suhteeseen, katsomme yhdessä sen mahdollisuuksiin ja teemme konkreettisia ihmisen kokoisia muutoksia siihen, mikä vie juuri teitä eteenpäin. Ratkaisukeskeinen pariterapia ymmärtää menneisyyttä, mutta keskittyy tulevaisuuteen. Parisuhdeterapiassa keskitymme konkreettisiin keinoihin ja tarkastelemme suhdetta eri näkökulmista.

 

Parisuhdetaitoja on mahdollista kehittää kaiken aikaa, missä kohtaa elämää ja ihmissuhdetta tahansa. Parisuhdeterapiassa keskitytään parempaan tulevaan. Tietoisen ja konkreettisen toiminnan kautta on mahdollisuus tehdä pysyviä muutoksia. Terapia on teidän näköistänne, ymmärtävää ja luotettavaa.

Rouva Syld

Jokainen suhde on ainutlaatuinen matka ihmisyyteen

Nautintovalmennus

Jos parisuhteemme kaipaa lisää hyvää oloa tai huoltamista, kannattaa varata aika nautintovalmennukseen. Siinä keskitytään tulevaan, olemassa olevan hyvän vahvistamiseen ja huoltamiseen.

 

Nautintovalmennus voi keskittyä parisuhteen tai seksin teemoihin. Valmennus toteutuu aina yksilöllisesti, mutta saatte kaiken terapeuttisen ja ammatillisen osaamisen hyödyksenne.

Erotyö

Parisuhteessa tulee eteen tilanteita, että ero on suhteessa yksilöiden kannalta parempi ratkaisu. Joskus eroon päädytään riippuvuuksien tai uskottomuuskriisin kautta. Parisuhdeterapiassa voi pohtia eroa turvallisesti ja rakentaen molemmille parempaa tulevaisuutta. Erosta on mahdollisuus tehdä myös hyvä ja toista kunnioittava.

 

Jos eroatte lapsiperheenä, niin lasten hyvinvoinnin kannalta on erityisen tärkeää, että vanhempien välit ovat mahdollisimman hyvät. Olette tervetulleita pohtimaan eroanne niin yhdessä kuin erikseen.

Uusperheneuvonta

Uusperheessä ollaan aina monenlaisien toiveiden ja tarpeiden äärellä. Uusperheen tuomat haasteet eivät aina tule kuulluksi edes ammattilaisten kanssa. Uusperheen parisuhteelle tulee valtavan paljon ulkoista ja sisäistä painetta onnistumisesta. Uusperheessä koetaan tänä päivänä valtavasti kiusaamista ja niissäkään tilanteissa ei kannata jäädä yksin.

 

Uusperheiden parit kaipaavat usein tukea perheytymiseen, suhteen vahvistamineen ja esimerkiksi ex-kumppaneiden rajaamiseen. Tästä kaikesta voimme puhua parisuhdeterapiassa.

Parisuhdeterapian hinnat:

Yksilö 95 e / 60 min (sis. alv) (HUOM! Tavallista pidempi terapia-aika!)
Yksilö 125 e / 90 min (sis. alv)
Pariskunta 130 e / 90 min (sis. alv)

 

Varaathan aikaa minulle:

Varaa aika

 

Tai laitathan viestiä: susanna@rouvasyld.fi

 

Mikäli sinulle tulee este, peruthan aikasi viimeistään vuorokautta aikaisemmin.

Perumattomat tapaamiset veloitetaan normaalisti.

 

Ota rohkeasti yhteyttä, tiedosta nautinto ja tehdään elämästäsi tyydyttävämpää ja onnellisempaa!

Varaa aika
Sivuston toteuttaaSanavarma