Susanna Syld

Seksuaaliterapia

Parisuhde- ja seksuaaliterapiaa niin etänä, kuin livenä Lahdessa. Sinulle, joka haluat tulla kuulluksi omien haasteiden, tavoitteiden ja tarpeiden äärellä.

Seksuaaliterapeutti Lahti

Seksuaaliterapeutti Susanna Syld

Terapeuttina Susanna on avoin, kiinnostunut, lämmin, empaattinen ja ammattitaitoinen. Hän luo ilmapiirin missä on helppo puhua vaikeista asioista, ottaa molemmat huomioon kysymyksillään ja antaa uusia näkökulmia ja pohdittavaa. Löysimme kumppanimme kanssa uudestaan toistemme luo terapian avulla, kun emme omin avuin enää osanneet ratkoa ongelmiamme. Seksuaaliterapia antoi meille keinoja läheisyyden ylläpitämiseen, ettei palaisi samoihin kaavoihin kuin aiemmin. Olemme tosi onnellisia ja kiitollisia, että uskalsimme ottaa tämän askeleen. Suosittelemme lämmöllä! (Terapiaparin palaute)

Seksuaaliterapiassa

Seksuaaliterapiassa keskustelemme yhdessä sinun ja kumppanisi kanssa luottamuksella. Lempeys sinua kohtaan ja tietoisuus omasta toimijuudesta on erityisen tärkeää ja siihen pyrimme yhdessä. Olen ajatusmaailmaltani hyvin liberaali eikä mikään seksuaalisuuden teema ole minulle vieras. Olen nautintokeskeinen seksuaaliterapeutti ja viitekehyksiäni ovat tunnekeskeisyys, ratkaisu- ja voimavarakeskeisyys.

Toteuttamani seksuaaliterapia on lyhytterapiaa, jossa tapaamme sinun kanssasi 1–20 kertaa tarpeistasi riippuen.

 

Olen myös mentaali- ja rentoutusvalmentaja. Toimin psykofyysisin keinoin, eli terapiassa keskitytään niin mieleen kuin kehon työskentelyyn. Mieli ohjaa osittain kehoa, keho voi ohjata myös mieltä. Kaikessa seksuaalisuuden teemoissa kyse on tästä yhteydestä.

Sain kertoa asioista, jotka olin jo pitkään halunnut päästä kertomaan. Se, miten asiat otettiin vastaan, oli helpotus. Sain hyväksyntää ja pystyin jättämään mieltäni painaneet asiat menneisyyteen. (Asiakas, 40 v.)

Seksuaaliterapia:

 • Parisuhdeseksi ja sen parantaminen
 • Suhteiden seksihaasteet
 • Tunnekeskeinen nautinto
 • Kiintymyssuhdehaasteet
 • Erityisherkkyys
 • Seksuaalinen haluttomuus
 • Halujen eriparisuus tai eritahtisuus
 • Kiihottuminen ja orgasmihaaste
 • Erektio-ongelma
 • Oma seksuaalisuus ja sen toteuttaminen
 • Seksuaalinen itsetunto ja itsetuntemus
 • Seksuaalinen kokemattomuus
 • Sukupuoli-identiteetti ja seksuaalinen suuntautuminen
 • BDSM ja kinky -teemat
 • Seksuaaliset mieltymykset ja fetissit
 • PMS ja PMDD -oireet
 • Toiminnalliset ongelmat seksissä
Rouva Syld

Jokainen ihminen on nautinnon arvoinen.

Sinun seksuaalisuutesi ja seksielämäsi

Seksuaalinen nautinto on valtava voimavara, tärkeä osa identiteettiämme ja onnellisuuttamme. Seksuaalisuus on sitä mitä olemme, mutta se muuttuu elämän varrella paljonkin. Seksuaalisuuden merkitys elämässämme on valtava, jos vain ymmärrämme mihin kaikkeen se vaikuttaa. Kun saamme olla sellaisia kuin olemme, herkimmilläkin hetkillä, voimme kaikessa elämässämme paremmin.

 

Oma erityisosaamiseni keskittyy parisuhteiden, suhdeseksin ja halujen teemoihin, mielenhallintaan, sekä moninaiseen seksuaaliseen nautintoon, kuten kinkiyteen ja BDSM-maailmaan. Terapiassani käy paljon pariskuntia, joiden kanssa puhutaan avoimista suhteista, mustasukkaisuudesta tai halun eriparisuudesta. Yksilöiden kanssa pohdimme omaa halua, omaa nautintoa ja mikä kaikki siihen vaikuttaa. Olen myös erityisherkkyyden ja PMS- sekä PMDD-oireiden asiantuntija.

Ongelmia seksissä

Seksin ei tarvitse sujua luonnostaan ja on inhimillistä, että seksissä tai sen alueella on haasteita. Valtaosa ongelmista on selvitettävissä. Usein kyse on itsensä tai kumppanin ymmärtämisestä, usein vaurioittavien mielikuvien hajottamisesta tai haavojen purkamisesta tai uudenlaisten toimintatapojen löytämisestä.

 

Seksissä mahdollisuudet ovat loputtomat, jos ihminen uskaltaa sille täysin antautua. Seksin äärellä on mahdollisuus kehittää itseään, opetella taitoja ja haastaa ajatuksiaan niin, että se tuo mahdollisimman paljon hyvinvointia elämääsi. Seksistä puhuminen ja sen opettelu auttavat syventämään seksielämää ja helpottavat omien tarpeiden esille tuomista.

Haastavuus seksi­asioiden puhumisessa vaihtui helpo­tukseen. Susannalle on helppoa puhua mistä vaan. (Mies, 47 v.)

Seksuaaliterapiaa Lahdessa ja etänä

Jos parisuhteen, seksuaalisuuden tai seksin teemat mietityttävät otathan rohkeasti yhteyttä. Voimme tavata rauhallisissa toimitiloissani Lahden keskustassa ja etänä Doxy.me -terapiayhteyden kautta.

 

Doxy.me on suojattu terapiayhteys, jossa pääset ensin virtuaaliseen odotustilaan ja siitä terapiatilaan. Etäterapian olen kokenut yhtä toimivaksi kuin liveterapian, joten varaa rohkeasti aikaa.

 

Seksuaaliterapia ja -neuvonta tapahtuvat keskustellen, sinun ajatuksiasi ja tavoitteita kuunnelle ja kunnioittaen.

 

Lupaan sinulle uusia näkökulmia ja tahdon huojentaa mieltäsi ja huoltasi. Tapaamiset ovat aina luottamuksellisia, en tee mitään sähköisiä kirjauksia ja käsin tehdyt kirjaukset suojaan lukitussa kaapissa.

 

Tapaamisessamme sinä olet asiantuntija ja minä olen läsnä sinua tai teitä varten.

Erityistason seksuaaliterapeutti (NACS)

Seksologian parissa toimivat ammattihenkilöt voivat hakea pohjoismaisen Nordic Association for Clinical Sexology (NACS) -järjestön auktorisointia. Auktorisointi kertoo seksuaaliterapeutin koulutustaustasta, työkokemuksesta, alan kirjallisuuteen perehtymisestä ja siitä, että täyttää auktorisoinnin kelpoisuuden.

 

Auktorisointi tuottaa oikeuden käyttää nimikettä: Specialist in Sexological Counselling (NACS), suomeksi erityistason seksuaaliterapeutti (NACS). Olen saanut auktorisoinnin lokakuussa 2021.

 

Lue lisää auktorisoinnin vaatimuksista täältä.

Seksuaaliterapian hinnat:

Yksilö 105 e / 60 min (sis. alv) (HUOM! Tavallista pidempi terapia-aika!)
Yksilö 130 e / 90 min (sis. alv)
Pariskunta 145 e / 90 min (sis. alv)

 

Varaathan aikaa minulle:

Varaa aika

 

Tai laitathan viestiä: susanna@rouvasyld.fi

 

Mikäli sinulle tulee este, peruthan aikasi viimeistään vuorokautta aikaisemmin.
Perumattomat tapaamiset veloitetaan normaalisti.

 

Ota rohkeasti yhteyttä, tiedosta nautinto ja tehdään elämästäsi tyydyttävämpää ja onnellisempaa!

Sivuston toteuttaaSanavarma