Susanna Syld

Seksuaaliterapia

Seksuaaliterapia niin etänä, kuin livenä Lahdessa. Sinulle, joka haluat tulla kohdatuksi lempeästi ja ymmärryksellä, niin yksilönä kuin suhteesi äärellä.

Seksuaaliterapeutti Lahti

Seksuaaliterapeutti Susanna Syld

Terapeuttina Susanna on avoin, kiinnostunut, lämmin, empaattinen ja ammattitaitoinen. Hän luo ilmapiirin missä on helppo puhua vaikeista asioista, ottaa molemmat huomioon kysymyksillään ja antaa uusia näkökulmia ja pohdittavaa. Löysimme kumppanimme kanssa uudestaan toistemme luo terapian avulla, kun emme omin avuin enää osanneet ratkoa ongelmiamme. Seksuaaliterapia antoi meille keinoja läheisyyden ylläpitämiseen, ettei palaisi samoihin kaavoihin kuin aiemmin. Olemme tosi onnellisia ja kiitollisia, että uskalsimme ottaa tämän askeleen. Suosittelemme lämmöllä! (Terapia-asiakasparin palaute)

Seksuaaliterapiassa

Seksuaaliterapiassa keskustelemme  sinun ja kumppanisi kanssa luottamuksella teille merkityksellisistä teemoista. Tehtäväni on kohdata lempeydellä ja luoda turvallinen tila puhua, tutkia ja löytää lisää ymmärrystä.

Olen ajatusmaailmaltani hyvin liberaali, eikä mikään seksuaalisuuden teema ole minulle vieras. Voimme tutkia seksuaalisuuden maailmaa, juuri sillä tasolla kuin sinä tai kumppisi yhdessä tarvitsette.

Olen nautintokeskeinen seksuaaliterapeutti ja viitekehyksiä joista työskentelen tunnekeskeisyys, ratkaisu- ja voimavarakeskeisyys.

Toteuttamani seksuaaliterapia on lyhytterapiaa, jossa tapaamme sinun kanssasi 1–20 kertaa tarpeistasi riippuen.

 

Olen myös mentaali- ja rentoutusvalmentaja. Toimin käyttäen sekä tunnetyöskentelyä, että kehollisia menetelmiä (havainnointia, harjoituksia) eli terapiassa keskitytään niin mieleen kuin kehon työskentelyyn. Mieli ohjaa osittain kehoa, keho voi ohjata myös mieltä. Kaikessa seksuaalisuuden teemoissa kyse on tästä kehon ja mielen yhteydestä.

Sain kertoa asioista, jotka olin jo pitkään halunnut päästä kertomaan. Se, miten asiat otettiin vastaan, oli helpotus. Sain hyväksyntää ja pystyin jättämään mieltäni painaneet asiat menneisyyteen. (Asiakas, 40 v.)

Seksuaaliterapia:

 • Parisuhdeseksi, nautinnollisuus
 • Suhteiden seksihaasteet
 • Henkinen nautinto, seksuaalienergia
 • Tunnekeskeinen nautinto
 • Kiintymyssuhdehaasteet
 • Erityisherkkyys
 • Seksuaalinen haluttomuus
 • Halujen eriparisuus tai eritahtisuus
 • Kiihottuminen ja orgasmihaaste
 • Erektiohaasteet
 • Oma seksuaalisuus ja sen toteuttaminen
 • Seksuaalinen itsetunto ja itsetuntemus
 • Sukupuoli-identiteetti ja seksuaalinen suuntautuminen
 • BDSM ja kinky -teemat
 • Seksuaaliset mieltymykset ja fetissit
 • PMS ja PMDD -oireet
 • Toiminnalliset ongelmat seksissä
Rouva Syld

Jokainen ihminen on nautinnon arvoinen.

Sinun seksuaalisuutesi ja seksielämäsi

Seksuaalinen nautinto on valtava voimavara, tärkeä osa identiteettiämme ja onnellisuuttamme. Seksuaalisuus on sitä mitä olemme, mutta se muuttuu elämän varrella paljonkin. Seksuaalisuuden merkitys elämässämme on valtava, jos vain ymmärrämme mihin kaikkeen se vaikuttaa. Meistä jokainen kaipaa ja tarvitsee hyväksyntää ja turvallisuutta seksuaalisuuden äärellä, niin oman itsen kuin suhteenkin kanssa.

 

Oma erityisosaamiseni keskittyy parisuhteiden, suhdeseksin ja halujen teemoihin, mielenhallintaan, sekä moninaiseen, myös henkiseen ja energiseen seksuaaliseen nautintoon. Seksikenttä kaikessa laajuudessaan on ollut itsellesi vuosia kiehtovaa, kouluttaudun kaiken aikaa, luen ja opin ja ymmärrän lisää, jotta voin tukea sinua tai teitä suhteessa mahdollisimman hyvin.

Terapiassani käy paljon pariskuntia, joiden kanssa puhutaan avoimista suhteista, kinky- ja BDSM -teemoista, herkkyydestä, mustasukkaisuudesta tai halun eriparisuudesta. Yksilöiden kanssa pohdimme omaa halua, omaa nautintoa ja mikä kaikki siihen vaikuttaa. Olen myös oman erityisherkkyyden ymmärryksen kautta herkkyyden asiantuntija ja työskentelen aina huomioiden kaikki tunteet, josta me ihmiset koostumme.

Ongelmia seksissä

Seksin ei tarvitse sujua luonnostaan ja on inhimillistä, että seksissä tai sen alueella on haasteita. Valtaosa ongelmista on selvitettävissä. Usein kyse on itsensä tai kumppanin ymmärtämisestä, usein vaurioittavien mielikuvien hajottamisesta tai haavojen purkamisesta tai uudenlaisten toimintatapojen löytämisestä.

 

Seksissä mahdollisuudet ovat loputtomat, jos ihminen uskaltaa sille täysin antautua. Seksin äärellä on mahdollisuus kehittää itseään, opetella taitoja ja haastaa ajatuksiaan niin, että se tuo mahdollisimman paljon hyvinvointia elämääsi. Seksistä puhuminen ja sen opettelu auttavat syventämään seksielämää ja helpottavat omien tarpeiden esille tuomista.

Haastavuus seksi­asioiden puhumisessa vaihtui helpo­tukseen. Susannalle on helppoa puhua mistä vaan. (Mies, 47 v.)

Seksuaaliterapiaa Lahdessa ja etänä

Jos parisuhteen, seksuaalisuuden tai seksin teemat mietityttävät otathan rohkeasti yhteyttä. Voimme tavata rauhallisissa toimitiloissani Lahden keskustassa ja etänä Doxy.me -terapiayhteyden kautta.

 

Doxy.me on suojattu terapiayhteys, jossa pääset ensin virtuaaliseen odotustilaan ja siitä terapiatilaan. Etäterapian olen kokenut yhtä toimivaksi kuin liveterapian, joten varaa rohkeasti aikaa.

 

Seksuaaliterapia ja -neuvonta tapahtuvat keskustellen, sinun ajatuksiasi ja tavoitteita kuunnelle ja kunnioittaen.

 

Lupaan sinulle uusia näkökulmia ja tahdon huojentaa mieltäsi ja huoltasi. Tapaamiset ovat aina luottamuksellisia, en tee mitään sähköisiä kirjauksia ja käsin tehdyt kirjaukset suojaan lukitussa kaapissa.

 

Tapaamisessamme sinä olet asiantuntija ja minä olen läsnä sinua tai teitä varten.

Erityistason seksuaaliterapeutti (NACS)

Seksologian parissa toimivat ammattihenkilöt voivat hakea pohjoismaisen Nordic Association for Clinical Sexology (NACS) -järjestön auktorisointia. Auktorisointi kertoo seksuaaliterapeutin koulutustaustasta, työkokemuksesta, alan kirjallisuuteen perehtymisestä ja siitä, että täyttää auktorisoinnin kelpoisuuden.

 

Auktorisointi tuottaa oikeuden käyttää nimikettä: Specialist in Sexological Counselling (NACS), suomeksi erityistason seksuaaliterapeutti (NACS). Olen saanut auktorisoinnin lokakuussa 2021.

 

Lue lisää auktorisoinnin vaatimuksista täältä.

Seksuaaliterapian hinnat:

Yksilö 105 e / 60 min (sis. alv) (HUOM! Tavallista pidempi terapia-aika!)
Yksilö 130 e / 90 min (sis. alv)
Pariskunta 145 e / 90 min (sis. alv)

 

Varaathan aikaa minulle:

Varaa aika

 

Tai laitathan viestiä: susanna@rouvasyld.fi

 

Mikäli sinulle tulee este, peruthan aikasi viimeistään vuorokautta aikaisemmin. Perumattomat tapaamiset veloitetaan normaalisti.

 

Ota rohkeasti yhteyttä, tiedosta nautinto ja tehdään elämästäsi tyydyttävämpää ja onnellisempaa!

Sivuston toteuttaaSanavarma