Nautintovalmennus

Tiedosta nautinto -verkkovalmennukset

Sinulle, joka tahdot ymmärtää itseäsi, suhdettasi tai seksielämääsi enemmän.

Tiedosta nautinto -verkkovalmennukset

Tiedosta nautinto -valmennukset ovat sinulle, joka tahdot ymmärtää itseäsi, suhdettasi tai seksielämääsi enemmän. Valmennukset on tehty helpoksi omaksua, lempeästi kannustaviksi ja keskittymällä ihmisen kokoisiin asioihin. Jokaisessa valmennuksessa sinulle aukeaa matka tästä hetkestä tulevaan, jossa nautinto on sinulle ydintäsi vahvistava voima.

 

Olen valmentanut ihmisiä tavalla tai toisella reilut 10 vuotta. Yksilövalmennusta olen tehnyt niin heikossa asemassa olevien nuorten ja nuorten aikuisten kanssa kuin seksuaalista nautintoa vahvistavien aikuisten kanssa. Valmennuksissani kyse on aina ihmisen kohtaamisesta, kannustamisesta ja motivoinnista. Kun ihminen ymmärtää itseään enemmän, hän on armollisempi, onnellisempi ja uskoo mahdollisuuksiinsa.

 

Tiedosta nautinto -valmennukset ovat uutta Suomessa. Niissä yhdistyy koko kirjo osaamistani. Ihmismielen ja kehollisuuden yhteys. Mielen ymmärryksen vahvistaminen, kehon kokemuksien vahvistaminen ja jokaisessa valmennuksessa tunneyhteys sinuun itseesi vahvistuu. Tähän kaikkeen liitän vahvan ammattitaitoni seksuaalisuuden ja seksin teemoissa. Viimeinen 8 vuotta elämästäni on keskittynyt näiden teemojen ymmärtämiseen ja tutkimiseen. Olen kouluttautunut, mutta ennen kaikkia tutkinut ja analysoinut ihmistä nämä vuodet. Nyt tahdon auttaa valmennuksilla sinua ymmärtämään nautinnosta enemmän.

 

Susanna valmentaa lempeästi, ravistelee, oivalluttaa, herättelee ja innostaa. Ja minun maailmaani löytyi nautinto (pilottiasiakas, nainen 37 v.)

Seksuaaliterapeutti

Tiedosta nautinto -valmennukset yksilöille

Valmennus yksilöille

”Kohti nautinnollisempaa elämää”

 

Tulossa pian!

Tiedosta nautinto -valmennukset pareille

Suhdeseksi

Nautinnollisempaa suhdeseksiä -valmennus

 

 Nyt saatavilla! 

Sivuston toteuttaaSanavarma