Terapiakortit – Tiedosta Nautinto

27,00 

Tiedosta nautinto – terapiakortit tukemaan työtäsi seksuaalisuuden, seksin ja parisuhteiden äärellä.

Kuvaus

Terapiakortit on suunnattu ammattilaisille, jotka työskentelevät asiakkaiden kanssa seksuaalisuuden teemojen äärellä.

 

Seksuaalisuuden ja oman seksielämän sanoittaminen on asiakkaille joskus hankalaa, ja siksi olemme toteuttaneet terapiakortit, jotka helpottavat teemasta keskustelemista.
Kortit ovat loistava keskustelun mahdollistaja niin seksuaalineuvontaan, -terapiaan, parisuhdevalmennukseen ja pariterapiaan, kuin esimerkiksi terveydenhuollon työntekijöille, jotka keskustelevat seksuaalisuuden teemoista asiakkaan kanssa. Niitä voidaan käyttää erilaisten ryhmien kanssa toiminnallisina harjoituksina.

 

Tiedosta nautinto –terapiakorttien kuvapuolelle olemme koostaneet monenlaisia tunnetiloja, aisteja, toimintaa ja haasteitakin kuvaavia valokuvia. Korttien tarkoitus on herättää asiakasta pohtimaan, miltä oma seksuaalisuus tai seksielämä näyttää tai tuntuu ja millaisia kokemuksia siitä saa. Kuvakorttien kirjo on iloisista ja lempeistä pehmeisiin, leikkisiin, surullisiin ja synkän karuihinkin kuviin.

 

Kuviin on pyritty hakemaan monenlaista seksuaalista kirjoa, niin toiminnallista kuin mielen tasollakin tapahtuvaa. Kortteja voidaan käyttää työskennellessä kaikkien ihmisten kanssa seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoleen katsomatta. Kuvien sävymaailmassa on pyritty harmonisuuteen ja tasapainoon.

 

Korttien tekstipuolella on yksittäisiä sanoja, joilla vastataan kysymykseen: millainen? Sanoilla voi kuvailla omaa suhdetta seksiin tai luonnehtia omaa seksielämää. Asiakas voi poimia esimerkiksi kolme sanaa, joilla hän kuvaisi omaa seksuaalisuuttaan, ja niistä voidaan lähteä keskustelemaan yhdessä asiakkaan kanssa.

 

Ota käyttöösi nimenomaan seksuaalineuvontaan, -terapiaan ja parityöskentelyyn suunnattu laadukas materiaali, jolla tuet omaa työtäsi ihmistyössä.

 

Korttien koko: 10 cm x 10 cm.
Kortit on mattalaminoitu kestämään työkäyttöä.
Ne on pakattu suljettavaan valkoiseen organzapussiin.

 

Valokuvat: Petri Syld
Kuvien käyttöoikeus pidätetään. Jos julkaiset korteista kuvia esim. sosiaalisessa mediassa, muistathan mainita aina lähteen.

 

Jos sinulla on mitä tahansa kortteihin liittyvää kysyttävää, niin olethan yhteydessä:
parisuhdeseksi@rouvasyld.fi tai puh. 040 531 6306, vastaan mielelläni.

 

Toivon korttien olevan sinulle hyödyllinen työkalu seksuaalisuuden äärellä työskennellessäsi!

 

Terveisin, Susanna Syld